ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από την Γερμανού: ποιος σύντροφός της την απάτησε!

Τι λέει για την απιστία, αλλά και τον νυν αγαπημένο της

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από την Γερμανού: ποιος σύντροφός της την απάτησε!

Το ότι ένας από τους συντρόφους της την απάτησε, αλλά τον συγχώρησε, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της η Ναταλία Γερμανού, ενώ αναφέρεται και στον νυν αγαπημένο της!

«Όταν ήμουν παντρεμένη, βίωσα την απιστία. Είχα έναν άντρα ο οποίος ήταν τόσο μάγκας, που κατάφερε να κρατήσει τον γάμο μας όρθιο και εμένα να μην θέλω να τον χωρίσω παρά την απιστία, γιατί ήταν ειλικρινής. Δεν πήγε να το κουκουλώσει και τον αγαπούσα τόσο πολύ, που το θεώρησα μια περιπετειούλα της πλάκας», λέει η παρουσιάστρια στο περιοδικό «Εγώ Weekly», στο οποίο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, εξομολογείται ότι σκοπεύει σύντομα να υιοθετήσει ένα παιδί.

Αν και η Ναταλία δεν λέει το όνομα του άπιστου συντρόφου, είναι εύκολο να το βρει κανείς: ο μόνος με τον οποίο παντρεύτηκε ήταν ο τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος, από τον οποίο χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, το 2002 και έκτοτε είναι φίλοι.

collagenata.jpg

«Πήγε ο άνθρωπος 45 ημέρες στην Αμερική. Τι να κάνει; Ήταν σε τουρνέ. Τον συγχωρήσαμε», προσθέτει η παρουσιάστρια, ενώ εξηγεί πως είναι ελαστική και δεν της αρέσει να καταλογίζει στους άλλους πράγματα που και η ίδια έχει κάνει.

Σε ερώτηση για τον νυν σύντροφό της, τον πρόεδρο ομίλου ναυτιλιακών επιχειρήσεων, Κωστή Φραγκούλη, με τον οποίο είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, η Ναταλία τονίζει πως δεν θέλει να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα και προσθέτει: «εδώ και λίγο καιρό έχω αποφασίσει ότι την προσωπική μου ζωή θα την διαφυλάξω».

281015134128_8979.jpg
(Η Ναταλία σε βραδινή έξοδο με τον νυν σύντροφό της, τον περασμένο Απρίλιο)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top