Μην χάσετε την κωμωδία «Ο Διάβολος φοράει Prada» ΑΠΟΨΕ στο Star

Συντονιστείτε στις 22:00

Μην χάσετε την κωμωδία «Ο Διάβολος φοράει Prada» ΑΠΟΨΕ στο Star

Απόψε στις 22:00 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται στο Star η κωμωδία «O Διάβολος φοράει Prada» με τις Μέριλ Στριπ και Αν Χάθαγουεϊ!

Η Άντρια Σακς έχει πρόσφατα αποφοιτήσει από το κολέγιο. Το μεγαλύτερο όνειρό της είναι να γίνει δημοσιογράφος και θεωρεί πως βρίσκεται κοντά στην υλοποίηση του όταν πιάνει δουλειά σε ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του κόσμου.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε καθώς εκεί δεν αναπτύσσει το ταλέντο της στο γράψιμο αλλά το ταλέντο της ως βοηθός της διευθύντριας του περιοδικού, Μιράντα Πρίστλεϊ. Το πρόβλημα είναι ότι η Μιράντα είναι μια σκληρή, δύσκολη, στριφνή και απαιτητική επαγγελματίας, που κάνει καθημερινά τη ζωή της Άντρια αληθινή κόλαση.

Η Άντρια αντιλαμβάνεται ότι θα πρέπει να αλλάξει το στιλ της και να προσαρμοστεί στο νέο εργασιακό της περιβάλλον ώστε να κερδίσει την αποδοχή του αφεντικού της αλλά και των επικριτικών συναδέλφων της, κυρίως της σνομπ Έμιλι.

Παρά τις δραστικές αλλαγές στην εμφάνιση και τη συμπεριφορά της, η Άντρια συνεχίζει να δουλεύει σκληρά εξαιτίας του έντονα απαιτητικού ρυθμού της Μιράντα αλλά και των, σχεδόν, ακατόρθωτων καθηκόντων, που έχει αναλάβει, τα οποία στο τέλος αφήνουν την Άντρια χωρίς προσωπική ζωή, αγόρι, οικογένεια και φίλους…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top