Σήμερα στο «Blind Taste»: μπριάμ λαχανικών με χαλούμι και σπιτικά πιτάκια!

Συντονιστείτε στις 16:30 στο γευστικό παιχνίδι του Star

Σήμερα στο «Blind Taste»: μπριάμ λαχανικών με χαλούμι και σπιτικά πιτάκια!

Με την Μαρία, νικήτρια της πρώτης εβδομάδας, να διατηρεί το προβάδισμα, θα μαγειρέψουν σήμερα, στις 16:30, οι παίκτες του «Blind Taste», του παιχνιδιού του Star με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!

Η Μαρία προηγείται με 19 βαθμούς και ακολουθεί από κοντά η Γιώτα με 17, ενώ οι δύο άνδρες της παρέας, ο Βαλάντης και ο Παναγιώτης, έχουν 15 και 12 βαθμούς, αντίστοιχα.

Σήμερα όλοι θα πρέπει όλοι να βάλουν τα δυνατά τους για να ετοιμάσουν ένα μπριάμ λαχανικών με χαλούμι και σπιτικά πιτάκια!

ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ «BLIND TASTE»

Κάθε εβδομάδα, 4 διαγωνιζόμενοι συναγωνίζονται καθημερινά στη δημιουργία μιας κοινής συνταγής, που θα τους αναθέτει ο διακεκριμένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν το φαγητό και να διορθώνουν τη γεύση του ενώ το μαγειρεύουν.

Με την ολοκλήρωση του πιάτου οι διαγωνιζόμενοι μεταφέρονται στο χώρο γευσιγνωσίας, όπου με δεμένα τα μάτια, καλούνται να δοκιμάσουν όλα τα πιάτα και να τα βαθμολογήσουν από το 1 έως το 5. Γιατί μπορεί όλοι να εκτελούν την ίδια συνταγή αλλά η γεύση και η επιτυχία διαφέρει από πιάτο σε πιάτο και εξαρτάται απόλυτα από τη σωστή εκτέλεση της συνταγής! Με την ολοκλήρωση της βαθμολογίας, οι παίκτες αποχωρίζονται το μαντήλι, με το οποίο είχαν δεμένα τα μάτια τους και έρχονται αντιμέτωποι με την…ωμή αλήθεια!

Στη συνέχεια, ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος δοκιμάζει και βαθμολογεί την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων.

Ο παίκτης που θα έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος κάθε εβδομάδας είναι ο νικητής του χρηματικού επάθλου των 1.000 ευρώ και συνεχίζ��ι να διαγωνίζεται με τρεις νέους συμπαίκτες για μία ακόμη εβδομάδα διεκδικώντας ακόμα 1.000 ευρώ!

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε πάρε μέρος στο «Blind Taste», τηλεφωνώντας στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση) ή μέσω της ιστοσελίδας www.blindtastestar.gr!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top