Ελληνίδα παρουσιάστρια έστειλε εξώδικο στο κανάλι στο οποίο δουλεύει!

Στάθηκε αφορμή το σκηνικό - τι λέει η ίδια για την απόφασή της

Ελληνίδα παρουσιάστρια έστειλε εξώδικο στο κανάλι στο οποίο δουλεύει!

Αυτό κι αν είναι πρωτοτυπία: εξώδικο στο κανάλι στο οποίο εργάζεται έστειλε Ελληνίδα παρουσιάστρια, καθώς, όπως εξηγεί σε συνέντευξή της, δεν ήταν έτοιμο το σκηνικό!

«Το εξώδικο το έκανα για να καλύψω επαγγελματικά τη θέση μου», λέει, στο περιοδικό «Ok!», η Ελεονώρα Μελέτη, που από τον περσινό Σεπτέμβρη είναι στο δυναμικό του Epsilon.

Εξηγώντας την απόφασή της να κινηθεί νομικά, η παρουσιάστρια αναφέρει: «όταν λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα διαπίστωσα ότι το σκηνικό του δελτίου δεν ήταν έτοιμο, όφειλα να ενημερώσω τους υπεύθυνους του σταθμού επίσημα πως υπάρχει πρόβλημα το οποίο μπορεί να εκθέσει τον σταθμό και την εικόνα του, όπως και τη δική μου εικόνα και πως για το πρόβλημα αυτό δεν ευθύνομαι εγώ. Παράλληλα, τους εξηγούσα ότι εγώ βρισκόμουν στη θέση μου και σε ετοιμότητα να βγω να πω το δελτίο υπό όποια συνθήκη μου ζητηθεί, αλλά υπογράμμιζα έντονα τον κίνδυνο να εκτεθούμε όλοι και τη δυσαρέσκειά μου για το πρόβλημα που υπήρ��ε».

Σε ερώτηση για τις σχέσεις της με τον σταθμό, η Ελεονώρα αναφέρει πως δεν είναι άνθρωπος που «κρεμάει» τους συναδέλφους του ή που δεν τιμά το συμβόλαιό του και συμπληρώνει: «οι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί μου λένε για εμένα ότι είμαι πολύ ευέλικτη, πολύ υποχωρητική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι κορόιδο! Δεν έχω το όνομα της σκύλας, ούτε είμαι από τις παρουσιάστριες που για να βγάλουν πέντε φράγκα παραπάνω θα καταστρέψουν σχέσεις, θα διώξουν κόσμο, θα αφήσουν οικογένειες να πεινάσουν ή που θα κοιτάξουν το τομάρι τους. Δεν κάνω ντιβιλίκια ούτε σταριλίκια, χωρίς αυτό να σημαίνει ως δεν προστατεύω τον επαγγελματισμό μου και δεν τον υπερασπίζομαι όταν κρίνω ότι πρέπει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top