Αποκάλυψη Λιάγκα:Στην Μακρόνησο ξέβρασε το κύμα γνωστό πολιτικό με... κανό

«Κινητοποιήθηκε το λιμενικό και οι φρεγάτες για να τον βρο��ν»

​Η δήλωση που έκανε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πως του αρέσει να κάνει κανό, θύμισε στον Γιώργο Λιάγκα την περιπέτεια ενός άλλου πολιτικού που… πλήρωσε λίγο πιο ακριβά την αγάπη του για το συγκεκριμένο άθλημα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ένας κορυφαίος πολιτικός την ώρα που έκανε κανό, χάθηκε από προσώπου γης με αποτέλεσμα όλοι να κινητοποιηθούν και να τον ψάχνουν!

«Κορυφαίος πολιτικός κάνει κανό. Φεύγει λοιπόν μπροστά και τον παίρνει το κύμα. Βγαίνει λοιπόν στην Μακρόνησο. Παίρνουνε λοιπόν τον τότε Πρωθυπουργό και του λένε πως ο τάδε, χάθηκε. Γίνετε λοιπόν χαμός. Σηκώνουνε σούπερ πούμα βγάζουν φρεγάτες, το λιμενικό και τέτοια για να βρουν τον πολιτικό, δεν τον βρίσκουνε» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Που βρισκόταν όμως ο γνωστός πολιτικός;

«Αυτόν λοιπόν τον έχει ξεβράσει το κύμα σε μία παραλία στην Μακρόνησο και περνάει ένας ψαράς, του λέει λοιπόν αυτός “ε είμαι ο τάδε” και ο ψαράς του λέει “βρε άντε και…» ανέφερε ο παρουσιαστής και ξέσπασε στα γέλια.

Ο Γιώργος μπορεί να μην αποκάλυψε ποιος είναι είπε όμως πως δεν ανήκε στο τότε κυβερνών κόμμα αλλά σε άλλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top