Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Κάνω τηλεόραση επειδή έχει πλάκα και περνάω καλά»

«Δεν με απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης»

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Κάνω τηλεόραση επειδή έχει πλάκα και περνάω καλά»
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε γιατί είπε «ναι» στην πρόταση του Star, για τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για το αν φοβάται για το μέλλον των παιδιών του ή και το δικό του.

Ο παρουσιαστής του νέου παιχνιδιού μαγειρικής που «Blind Taste» του Star, αποκάλυψε γιατί απάντησε θετικά στην συγκεκριμένη πρόταση.

«Πρόκειται για ένα μεγάλο “στοίχημα”, γιατί είναι ένα φιλόδοξο καθημερινό παιχνίδι. Ειδικά σε μια εποχή που δεν γίνονται πάρα πολλές παραγωγές και δη όπως πρέπει, το STAR αποφάσισε να κάνει ένα πολύ ωραίο reality μαγειρικής με πάρα πολύ καλούς και σωστούς ανθρώπους πίσω από την κάμερα», είπε και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ το project, καθώς είχα δει διάφορα επεισόδια. Νομίζω μου ταίριαζε! Το πιο σημαντικό από όλα, όμως, είναι ότι αγάπησα τους ανθρώπους του STAR! Με προσέγγισαν πάρα πολύ ανθρώπινα, γιατί δεν είμαι ο κλασικός άνθρωπος της τηλεόρασης. Το επάγγελμά μου είναι μάγειρας και όλη μου η προσοχή είναι εκεί. Το γεγονός ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο».

Άραγε τα νούμερα τηλεθέασης τον αγχώνουν; «Δεν με απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης. Γι’ αυτά για τα οποία αγχώνομαι είναι τα νούμερα στο... εστιατόριο (γέλια). Αν θα πάει καλά ή όχι. Κάνω τηλεόραση επειδή έχει πλάκα και περνάω καλά! Θεωρώ ότι το παιχνίδι είναι “στημένο” εξαιρετικά καλά και θα πάει εξαιρετικά καλά. Το σημαντικό ξέρεις ποιο είναι; Να το αγαπήσει ο κόσμος!»

Κλείνοντας ρωτήθηκε για το αν φοβάται για το μέλλον των παιδιών του ή ακόμα και το δικό του.

«Για των παιδιών μου ναι, για το δικό μου ποτέ δεν φοβόμουν! Είμαι άνθρωπος που δεν είχα ποτέ πολλά λεφτά. Δουλεύω από 16 ετών και μαγειρεύω 27 χρόνια, τα χέρια μου πιάνουν. Έχω περάσει διάφορα… Ξέρω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω. Είμαστε ένας λαός ��ου έχουμε περάσει πολλές φτώχειες και όταν είχαμε λεφτά δεν ήταν δικά μας», απάντησε ο δημοφιλής σεφ.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top