Reunion: Η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκε με την Μαρία Έλενα Κυριάκου στην Κύπρο!

Αγνώριστη η νικήτρια του «Voice» με το νέο της look-Φωτορεπορτάζ

Reunion: Η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκε με την Μαρία Έλενα Κυριάκου στην Κύπρο!

​Reunion μετά από αρκετά καιρό είχε η Δέσποινα Βανδή με την νικήτρια του πρώτου «Voice».

Η τραγουδίστρια, συνάντησε την Μαρία Έλενα Κυριάκου στην Κύπρο, όπου και οι δυο έδωσαν το «παρών» στην επίδειξη μόδας της Γωγώς Μαστροκώστα και του Αντώνη Πολέντα.

0947_MARIA_ELENA_KIRIAKOY_DESPINA_VANDI_21102015.jpg
Όπως θα δείτε στο φωτορεπορτάζ, οι δυο τραγουδίστριες «τα είπαν» ενώ πόζαραν παρέα στους παπαράτσι, με το νέο look της Mαρίας Έλενας Κυριάκου να είναι αξιοσημείωτο, αφού.. τρομάξαμε να την γνωρίσουμε. Βλέπετε η Κύπρια νικήτρια του πρώτου κύκλου του «The Voice», αποχωρίστηκε την μακριά κόμη της, και έκοψε το μαλλί της καρέ, αφήνοντας την ρίζα να μαυρίσει με την τεχνική του ombre.

0457_MARIA_ELENA_KIRIAKOY_XARIS_SIANIDIS_21102015.jpg
Να αναφέρουμε τέλος, πως Δέσποινα Βανδή και Μαρία Έλενα Κυριάκου, έχουν άψογες σχέσεις μετά το τέλος του show ταλέντων, με την coach να συμβουλεύει την Κύπρια τραγουδίστρια, στηρίζοντας την όσο μπορεί.

9892_DESPINA_VANDI_21102015.jpg
Την τελευταία φορά πάντως που τις είχαμε δει (δημόσια) μαζί, ήταν στον τελικό του «Voice 2», όπου η Μαρία Έλενα Κυριάκου εμφανίστηκε για να τραγουδήσει, με την Δέσποινα Βανδή να της λέει:

«Βλέπω την Μαρία Έλενα πόσο πολύ έχει αλλάξει. Παλιά ήταν ένα παιδί που κοιτούσε μόνο το πάτωμα, και σήμερα πατάει πάνω στη σκηνή, εκφράζεται, είναι έντονη στις κινήσεις της και είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια. Όμως για άλλη μια φορά πρέπει να πούμε ότι το Voice είναι ένα μουσικό παιχνίδι που ακούμε τις φωνές και τα ταλέντα. Δεν υπόσχεται καμία καριέρα. Η καριέρα είναι σε έναν άλλο παρονομαστή, αλλά από εκεί και πέρα θέλει πάρα πολλή δουλειά. Είναι ωραίες οι φωτογραφίσεις και οι συνεντεύξεις, αλλά χρειάζεσαι να βρεις τον δρόμο σου δισκογραφικά για να έρθουν όλα τα υπόλοιπα. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία. Θέλω να είσαι ευτυχισμένη μέσα από οτιδήποτε κάνεις!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top