Μία τραγική αποκάλυψη σοκάρει σήμερα τους «9 Μήνες»!

Τι θα γίνει στο νέο επεισόδιο της σειράς του Star, στις 17:50

Μία τραγική αποκάλυψη σοκάρει σήμερα τους «9 Μήνες»!

Μία τραγική αποκάλυψη και ένας καβγάς «σημαδεύουν» σήμερα τη σειράς της Άννας Αδριανού, «9 Μήνες», που προβάλλεται καθημερινά, στις 17:50, από το Star!

Η απόφαση της Μαρίνας να παραιτηθεί από τη δουλειά, μην μπορώντας να διαχειριστεί την έλξη της για τον Μάνο, την φέρνει αντιμέτωπη με το άγνωστο πρόσωπο της αδερφής της. Ο Μάνος ανοίγει τελικά την καρδιά του στη Μάρθα, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό λόγο του ερχομού του στην Κύπρο. Η Μάρθα σοκάρεται με την τραγική αυτή αποκάλυψη και το ψέμα του Μάνου, αλλά στο τέλος αποφασίζει να τον βοηθήσει.

Παράλληλα, το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξε με τον Αντρέα, γεμίζει ενοχές τη Δάφνη. Στην προσπάθειά της να δώσει τέλος σ’ αυτή την περιπέτεια, αποφασίζει να τον καλέσει σε δείπνο για να του δείξει ότι δεν είναι διαθέσιμη. Ένας καυγάς ξεσπάει ανάμεσα στον Πέτρο και την Εύα, με την τελευταία να θυμίζει στον Πέτρο το σκοτεινό τους παρελθόν, από το οποίο φαίνεται πως τελικά κανείς τους δεν μπορεί να ξεφύγει.

Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο της Κρίστης, χωρίς κανείς να έχει υπολογίσει τους γονείς του Άλκη, που έχουν δρομολογήσει ένα απίστευτα σατανικό σχέδιο

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top