Λιάγκας για Κωστόπουλο-Μπαλατσινού: «Δεν αντέχονταν! Καλά έκαναν και χώρισαν»

«Αυτοί είναι δυστυχισμένοι μαζί!»

Λιάγκας για Κωστόπουλο-Μπαλατσινού: «Δεν αντέχονταν! Καλά έκαναν και χώρισαν»

Τις φωτογραφίες από την συνάντηση της Τζένης Μπαλατσινού με τον Πέτρο Κωστόπουλο μετά την αποκάλυψη του νέου της συντρόφου, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής αντιπαρέβαλε τις εν λόγω φώτο με αυτές της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου που δείχνουν φουλ ερωτευμένοι, λέγοντας:

(Φώτο από περιοδικό "You")

tzenimpalatsinou.jpgtzenimpalatsinouh_633_451.jpg


«Δείτε δυο άνθρωποι που έχουν χωρίσει, παρόλο που έχουν καλή σχέση είναι δυστυχισμένοι! Πώς ήταν η ταινία Ευτυχισμένοι μαζί; Αυτοί είναι δυστυχισμένοι μαζί!»

collage.jpg
Για να προσθέσει πως «μαζί δεν ταίριαζαν και προφανώς έκαναν καλά και χώρισαν. Αλλά φαίνονται αμήχανοι στις φώτο. Δεν είναι καλά! Δεν είναι χαρούμενοι όπως η Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο. Αυτό λέω. Δεν είπα κάτι κακό! Αυτό που δείχνει η εικόνα και η γλώσσα του σώματος λέω. Αυτοί είναι μελαγχολικοί που είναι μαζί. Δεν ταιριάζουν. Δεν αντέχει ο ένας τον άλλον ρε παιδιά! Καλά έκαναν και χώρισαν. Δεν αντέχονταν».

Τέλος, επιχειρηματολόγησε για τα λεγόμενα του, τονίζοντας πως «ο ένας κοιτά το κινητό του, η άλλη κοιτά τον άλλο δίπλα… είναι αμήχανο βρε παιδιά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top