«Η Απαγωγή»: βράδυ Τρίτης με περιπέτεια στο Star!

Ο Νίκολας Κέιτζ στις οθόνες μας, στις 22:00

«Η Απαγωγή»: βράδυ Τρίτης με περιπέτεια στο Star!

​Μία καθηλωτική περιπέτεια, με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ, προβάλλει απόψε, στις 22:00, το Star: ο λόγος για την ταινία «Η Απαγωγή»!

Ο Γουίλ Μοντγκόμερι είναι ένας επαγγελματίας ληστής, πολυμήχανος και ταλαντούχος στο είδος του. Μια αναποδιά όμως θα τον οδηγήσει στη φυλακή. Μετά από 8 χρόνια αποφυλακίζεται και είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του το εγκληματικό παρελθόν τ��υ και να προσπαθήσει να χτίσει από την αρχή τη σχέση με την κόρη του, Άλισον.

Το FBI και οι πρώην συνεργάτες του όμως πιστεύουν πως ο Γουίλ έχει κρύψει κάπου τα χρήματα από την τελευταία του ληστεία, συγκεκριμένα 10 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι, ο παλιός του συνεργός, Βίνσεντ, απαγάγει την Άλισον και ζητάει το συγκεκριμένο ποσό ως λύτρα.

Ο Γουίλ θα πρέπει να εμπιστευθεί το ένστικτό του και την παλιά του συνεργάτιδα, την όμορφη Ράιλι και μαζί να σχεδιάζουν ένα έξυπνο κόλπο προκειμένου να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζεται για να σώσουν την κόρη του

Χρόνια μετά το «Con Air», ο βραβευμένος με Όσκαρ Νίκολας Κέιτζ συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη Σάιμον Γουέστ, ενώ στην ταινία παίζουν και οι Τζος Λούκας, Ντάνι Χιούστον, Μάλιν Άκερμαν και Σάμι Γκέιλ.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top