Καινούργιου στην πρεμιέρα της: «επιτέλους, έγινα κεντρικιά!»

Το «ντου» από την Μενεγάκη και η έναρξη του «Λόγω TiVis»

Καινούργιου στην πρεμιέρα της: «επιτέλους, έγινα κεντρικιά!»

​Με την Ελένη Μενεγάκη να κάνει έλεγχο ότι όλοι είναι στη θέση τους, στο φινάλε της δικής της εκπομπής, έκανε πρεμιέρα η Κατερίνα Καινούργιου που δήλωσε πανευτυχής επειδή, μετά από έξι χρόνια στην απογευματινή ζώνη, έγινε... κεντρική παρουσιάστρια!

«Ανάψτε φώτα δίπλα να δω! Είναι όλοι στις θέσεις τους; Λείπει κανείς; Τσαααα! Με το καλό, με το δεξί και όλα να σας πάνε τέλεια!», είπε η Ελένη, δίνοντας «πάσα» στη νέα εκπομπή της Κατερίνας.

Το «Λόγω TiVis» άρχισε με μουσική και χειροκρότημα και την Κατερίνα Καινούργιου να λέει: «καλησπέρα και καλώς ήλθατε! Είναι αυτά τα πρώτα δευτερόλεπτα… Έχω πολύ μεγάλη χαρά να σας πω ότι τη συγκεκριμένη εκπομπή, μαζί με τη δημιουργική ομάδα και τους ανθρώπους του σταθμού, την ετοιμάζουμε εδώ και πολύ καιρό, με πολλή αγάπη, πολλή όρεξη και πολύ μεράκι».

«Χαίρομαι που για έκτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκομαι στην απογευματινή ζώνη του Alpha και στην ίδια εκπομπή. Στην ίδια εκπομπή που έχει μία διαφορά: πήρα επιτέλους προαγωγή! Έγινα κεντρικιά! Ευχαριστώ πολύ! Το ήθελα πολύ!», συνέχισε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια και, πριν συστήσει τους συνεργάτες της, είδαμε ακόμα μία φορά το τρέιλερ της εκπομπής, το οποίο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, σατιρίζει όλες τις υπόλοιπες.

Δείτε στο βίντεο τις ευχές της Ελένης και την έναρξη του «Λόγω TiVis»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top