Έλξη και κρυφός γάμος σήμερα στους «9 Μήνες»!

Τι θα γίνει στο νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Star

Έλξη και κρυφός γάμος σήμερα στους «9 Μήνες»!

​Καταιγιστικές εξελίξεις, που, μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν αμοιβαία έλξη και κρυφό γάμο, επιφυλάσσει το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδει καθημερινά, στις 17:50, το Star!

Η στενή συνεργασία της Μαρίνας με τον Μάνο, τους φέρνει όλο και πιο κοντά. Ο Μάνος ζητάει τη βοήθειά της στην ανεύρεση σπιτιού κι εκείνη, μετά από πολλή σκέψη, δέχεται τελικά να τον βοηθήσει. Η έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον είναι ακατανίκητη!

Στο μεταξύ, η Άντρη προειδοποιεί τον Κυριάκο να έχει το νου του, γιατί η κόρη του είναι ερωτευμένη με τον Ραζή. Oι απρόσμενες εξελίξεις στη Δίωξη φέρνουν τον Αντρέα ως νέο διοικητή στο Σώμα. Η Δάφνη αιφνιδιάζεται, αλλά η απόπειρα δολοφονίας του Νικ προς στιγμή την αποπροσανατολίζει. Ο Μάριος δεν βλέπει με καλό μάτι τον ερχομό του Γεωργόπουλου, που πυροδοτεί τη ζήλια του.

Ο Χρήστος υπενθυμίζει στον Μάνο το στόχο του και τον προτρέπει να αποκαλύψει στην Έλσα την πραγματική του ταυτότητα, η Αμαλία επισκέπτεται την Άννα για να της εκφράσει τις αμφιβολίες της για την πατρότητα του μωρού, ενώ ο Άλκης πεισμώνει με αυτή την κίνηση της μητέρας του και αποφασίζει να παντρευτεί κρυφά με την Κρίστη, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top