H Εύα από τους «9 Μήνες» αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη σειρά!

Τι κρύβει η ιστορία με την βιολογική μητέρα της Δάφνης;

H Εύα από τους «9 Μήνες» αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη σειρά!

Τα μυστικά που η Εύα φοβάται ότι θα αποκαλυφθούν, αλλά και την ιστορία με την βιολογική μητέρα της Δάφνης, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της η πρωταγωνίστρια της σειράς του Star «9 Μήνες», Μαριάννα Καυκαρίδου!

«Η Εύα βλέπει κάποιους εφιάλτες που φανερώνουν ότι στο παρελθόν έχει ζήσει κάποια πράγμα που σημάδεψαν τη ζωή της. Η ζωή της περιστρέφεται γύρω από την οικογένειά της και πώς να βοηθήσει τους δικούς της ανθρώπους. Πίσω από όλο αυτό, κρύβονται κάποια μυστικά, πάθη και λάθη», λέει, στο «TV 24», η ηθοποιός για τον ρόλο της.

Παράλληλα, η Μαριάννα αποκαλύπτει πώς το μυστικό της δεν θα αργήσει να βγει στο φως, αλλά και ότι η ιστορία με τη βιολογική μητέρα της Δάφνης κρύβει ένα σκοτεινό σημείο, το οποίο θα εμφανίσει το πώς χάθηκε και ποιοι εμπλέκονται!

«Το δικό μου ενδιαφέρον είναι η Δάφνη να ξεκολλήσει από την εμμονή να βρει τη μητέρα της, γιατί το παίρνει και προσωπικά. Αντιλαμβάνομαι πως είναι ένας άνθρωπος που νιώθει κενό γιατί δεν γνώρισε την πραγματική του μάνα, αλλά η Εύα την μεγάλωσε σαν να είναι δικό της παιδί και θέλει η Δάφνη να προχωρήσει στη ζωή της, αλλά και να αναγνωρίσει πως εκείνη υπήρξε σαν μάνα της», συνεχίσει η ίδια.

Παράλληλα, τονίζει πως η Εύα θέλει η Δάφνη να είναι με τον Μάριο, τον οποίο θεωρεί ισορροπημένο άνθρωπο που μπορεί να της προσφέρει αγάπη και φροντίδα, ενώ είναι εναντίον του Κυριάκου και παροτρύνει την αδερφή της, την Μαρίνα, να τον εγκαταλείψει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top