Εύα Αντωνοπούλου: Η άγνωστη περιπέτεια υγείας που πέρασε

«Η πρόληψη σώζει ζωές» τόνισε

Εύα Αντωνοπούλου: Η άγνωστη περιπέτεια υγείας που πέρασε

Για την μεγαλύτερη δυσκολία που πέρασε, η οποία ήταν μία περιπέτεια υγείας, μίλησε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που έδωσε στο «ΕΓΩ Weekly» η Εύα Αντωνοπούλου.

«Έχει πια περάσει και όλα είναι καλά. Δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό να τονίσω σε όλες τις γυναίκες πόσο απαραίτητο είναι να κάνουν τακτικά τους ιατρικούς ελέγχους. Η πρόληψη σώζει ζωές. Πιστεύω ότι τίποτα άλλο δεν μπορεί να κλονίσει έναν άνθρωπο από θέματα υγείας» είπε.

adonopoulou1.jpg
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ παραδέχθηκε επίσης ότι έχει κάνει ψυχανάλυση και αυτό τη βοήθησε σημαντικά.

«Έκανα αποσπασματικά. Το μεγαλύτερο διάστημα διήρκεσε ένα χρόνο. Είμαι πολύ υπέρ της δουλειάς με τον εαυτό μας. Αν το πιστεύεις πραγματικά, ωφελείσαι. Η Ψυχανάλυση με βοήθησε να αντιληφθώ πράγματα για τον εαυτό μου, να μην πανικοβάλλομαι με τις δυσκολίες, να μπορώ να τις αντιμετωπίζω. Γειώνω τα πράγματα πια. Όταν τυχαίνει μια αναποδιά στη ζωή μου, δεν αισθάνομαι ότι έρχεται και το τέλος του κόσμου. Διαχειρίζομαι πλέον οτιδήποτε συμβαίνει. Σκέφτομαι τι θα κάνω και προχωρώ παρακάτω. Όλα αντιμετωπίζονται εκτός ίσως από μία ανίατη ασθένεια.» ανέφερε και πρόσθεσε: «Η ψυχανάλυση με βοήθ��σε να εκφράζω περισσότερο τα συναισθήματά μου. Διεκδικώ και αντιδρώ όταν χρειάζεται!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top