ΔΕΙΤΕ τι θα γίνει σήμερα στο «9 Μήνες» του Star!

Συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά της Άννας Αδριανού, στις 17:50

ΔΕΙΤΕ τι θα γίνει σήμερα στο «9 Μήνες» του Star!

Ακόμα ένα επεισόδιο γεμάτο εξελίξεις και ανατροπές επιφυλάσσει η καθημερινή σειρά του Star με την υπογραφή της Άννας Αδριανού, το «9 Μήνες», που μεταδίδεται στις 17:50!

Τι θα δούμε σήμερα

H άρνηση της Δάφνης να πάει στη Χάγη την φέρνει σε έντονη αντιπαράθεση με τον Πέτρο.

Η σκληρή του στάση απέναντί της κάνει τη Δάφνη να ξεσπάσει. Μία καινούργια σελίδα γράφεται στη σχέση τους. Ο Μάνος, έξαλλος με το ψέμα της Κάτιας, πεισμώνει και αποφασίζει να συναντηθεί με την Εύα για το διαφημιστικό.

Το ραντεβού μαζί της μετατρέπεται σε μία ευχάριστη έκπληξη, καθώς εκεί συναντά τη Μαρίνα. Η Άντρη προσπαθεί να βολιδοσκοπήσει τη σχέση της Έλσας με τον Μάνο και ο μόνος τρόπος για να το πετύχει είναι να γίνει η καλύτερη φίλη της εγγονής της! Ο Αντρέας καθησυχάζει τον Πέτρο διαβεβαιώνοντάς τον πως ο ίδιος θα εμποδίσει τη Δάφνη να ανακατευτεί στην υπόθεση του κυκλώματος.

Η Μάρθα προσπαθεί να πείσει τον Μάνο να μιλήσει στη μητέρα της Έλσας, για να αποτρέψουν τα ερωτικά αισθήματα που τρέφει γι’ αυτόν. Μην μπορώντας να πει την αλήθεια, για άλλη μία φορά, εκείνος καταφεύγει στο ψέμα. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται υποψίες στη Μάρθα, που προσπαθεί να καταλάβει το μυστικό που κρύβει για τη σχέση του με τη Μαρίνα...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top