Όλα όσα θα γίνουν σήμερα στο «9 Μήνες» του Star!

Συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά της Άννας Αδριανού, στις 17:50

Όλα όσα θα γίνουν σήμερα στο «9 Μήνες» του Star!

Ακόμα ένα επεισόδιο γεμάτο εξελίξεις και ανατροπές επιφυλάσσει η καθημερινή σειρά του Star με την υπογραφή της Άννας Αδριανού, το «9 Μήνες», που μεταδίδεται στις 17:50!

Η Δάφνη ξενυχτάει προσπαθώντας να καταλάβει τι γίνεται με τις off shore του κυκλώματος τοκογλυφίας, ενώ ο Μάριος είναι υποστηρικτικός. Ο Μάνος λέει στην Έλσα ότι έχει σχέση με την Κάτια, γεγονός που την στεναχωρεί. Η Αμαλία πείθει τον Δημήτρη να σταματήσουν να πιέζουν τον Άλκη για να μην τον στρέψουν στην Άννα και τη Κρίστη.

Η Δάφνη αρνείται την πρόταση του διοικητή της να πάει στο σεμινάριο κι εκείνος ξαφνιάζεται. Μόλις η Δάφνη φεύγει, ο διοικητής ενημερώνει τον υπουργό κι εκείνος τον Πέτρο. Η Μαρίνα έχει άγχος για την πρώτη της μέρα στην δουλειά κι η Εύα προσπαθεί να την καθησυχάσει. Η Κρίστη πηγαίνει μαζί με τον Άλκη σπίτι του και λέει στους γονείς του, ότι είναι έτοιμη να πάει σε όποιον γυναικολόγο θέλουν για να διαλύσει τις αμφιβολίες.

Η Κάτια ζητάει από την Εύα ένα υπέρογκο ποσό εκ μέρους του Μάνου και έτσι η συνεργασία μοιάζει να ναυαγεί. Ο Πέτρος διαπληκτίζεται με τη Δάφνη επειδή αρνήθηκε να πάει στο σεμινάριο στη Χάγη…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top