«Η Τιτανομαχία» έρχεται ΑΠΟΨΕ στο Star

Περιπέτεια φαντασίας του 2010-Μην την χάσετε!

«Η Τιτανομαχία» έρχεται ΑΠΟΨΕ στο Star

Απόψε στις 22:10 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται η περιπέτεια φαντασίας «Η Τιτανομαχία» με τους Σαμ Γουόρθινγκτον, Λίαμ Νίσον, Ραλφ Φάινς, Τζέμα Άρτερτον, Αλέξα Νταβάλος, Ιζαμπέλα Μίκο, Ναταλία Βοντιάνοβα.

Ο απόλυτος αγώνας για εξουσία και δύναμη στρέφει τους ανθρώπους ενάντια στους βασιλείς και τους βασιλείς ενάντια στους θεούς. Ο πόλεμος όμως, ανάμεσα στους ίδιους τους θεούς μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο. Γιος του Θεού Δία αλλά μεγαλωμένος από ανθρώπους, ο Περσέας προσπαθεί μάταια να σώσει την οικογένειά του από τον Άδη, τον εκδικητικό Θεό του Κάτω Κόσμου.

Μη έχοντας τίποτε άλλο να χάσει, ο Περσέας προσφέρεται να ηγηθεί μιας επικίνδυνης αποστ��λής με σκοπό να κατατροπώσει τον Άδη, πριν εκείνος καταφέρει να ανατρέψει τον Δία και σπείρει το χάος στον κόσμο.

Επικεφαλής μιας γενναίας ομάδας πολεμιστών, ο Περσέας θα ξεκινήσει ένα θανάσιμα παράτολμο ταξίδι σε απαγορευμένους για τους θνητούς κόσμους. Αντιμαχόμενος ανίερους δαίμονες και τρομερά τέρατα, θα καταφέρει να επιβιώσει, μόνο αν αποδεχθεί τη δύναμή του ως Θεός, αψηφήσει τη μοίρα του και αγκαλιάσει το πεπρωμένο του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top