Μπέττυ Μαγγίρα :«Στην εκπομπή δεν δέσαμε μεταξύ μας όπως θα δέναμε με άλλα άτομα»

Τι είπε για το νέο ξεκίνημα της Κατερίνας Καινούργιου

 Μπέττυ Μαγγίρα :«Στην εκπομπή δεν δέσαμε μεταξύ μας όπως θα δέναμε με άλλα άτομα»

​Την πρώην συμπαρουσιάστριά της, Κατερίνα Καινούργιου, και το νέο της ξεκίνημ�� στην εκπομπή ««Λόγω TiVis», όπου και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, έκρινε σε συνέντευξή της η Μπέττυ Μαγγίρα!

«Είναι μία κοπέλα που την παραδέχομαι πάρα πολύ γιατί δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Έχει το στόχο πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό της. Ξέρει πολύ καλά τι θέλει, ξέρει τι μπορεί να κάνει καλά και πιστεύω πως είναι άνθρωπος που θέλει την τηλεόραση και που η τηλεόραση τη θέλει» εξομολογήθηκε στο «Πρωινό».

Το ίδια καλά λόγια ωστόσο δεν είπε όταν αναφέρθηκε στην εκπομπή «Όλα παίζουν», όπου και οι δύο γυναίκες συνεργάζονταν μαζί με τον Γιώργο Λιανό και την Αλέκα Καμηλά.

«Είναι το είδος εκπομπής που δεν ταίριαζε σε μένα. Θεωρώ ότι δεν δέσαμε όπως θα δέναμε κάτω από άλλες συνθήκες ή με άλλα άτομα!» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα η ίδια αποκάλυψε πως της έγινε πρόταση να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στον Alpha, την οποία όμως και αρνήθηκε!

«Δεν ήθελα να συνεχίσω γιατί ήταν πολύ δύσκολη χρονιά πέρυσι για μένα να τα κάνω και τα δύο(εννοεί και την εκπομπή και την θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει)» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top