Μελίνα Ασλανίδου: «Δεν ξέρω αν θα είμαι φέτος στο “The Voice”»

"...δεν έχω μιλήσει με κανέναν από το κανάλι"

Μελίνα Ασλανίδου: «Δεν ξέρ�� αν θα είμαι φέτος στο “The Voice”»

​Μετά τη δήλωση του Μιχάλη Κουϊνέλη ότι είναι πιθανό να μην είναι στον 3ο κύκλο του The Voice, τώρα και η Μελίνα Ασλανίδου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι φέτος coach στο talent show. Εντωμεταξύ, όπως σας γράψαμε χθες στο star.gr, οι δυο τους θα εμφανίζονται μαζί το χειμώνα σε νυχτερινό κέντρο της Ιεράς οδού.

«Δεν ξέρω καθόλου. Τα πράγματα είναι τόσο ρευστά, είναι παράξενα. Θα δείξει, γιατί ακόμα δεν έχω μιλήσει με κανέναν από το κανάλι. Πραγματικά δεν έχω εικόνα για το τι θα γίνει φέτος τον χειμώνα» δηλώνει σε συνέντευξή της σε ερώτηση σχετική με το "The Voice".

Η ίδια επισημαίνει για τις επικρίσεις των εκπροσώπων του έντεχνου τραγουδιού, κατά των διαγωνιζόμενων: «Σέβομαι τη στάση του κάθε καλλιτέχνη. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και μπορεί με κάποιον να συμφωνώ και με κάποιον άλλον να διαφωνώ κάθετα. Δεν μπαίνω πιο μέσα. Εγώ στο «Voice» συμμετείχα συνειδητά και έχοντας πλήρη επίγνωση του τι κάνω. Μόνο καλά έφερε η συμμετοχή μου εκεί και τίποτα αρνητικό. Το νιώθω και λίγο σαν ευλογία που συνέβη στη ζωή μου».

Η τραγουδίστρια παραδέχεται ότι τη βοήθησε η παρουσία της στην τηλεόραση και εξηγεί: «Με έφερε πιο κοντά και στον εαυτό μου και σε αυτό που θέλω πραγματικά να κάνω. Με απελευθέρωσε και έγινα πιο τολμηρή. Ήμουν πιο low profile».

πηγή: Freddo

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top