Το συγκινητικό μήνυμα της Ζήνας Κουτσελίνη για την κόρη της

Γιορτάζει η μικρούλα της

Το συγκι��ητικό μήνυμα της Ζήνας Κουτσελίνη για την κόρη της

Συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους η Ζήνα Κουτσελίνη, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» που θα κάνει σύντομα πρεμιέρα στο Star, με τα όσα έγραψε στο προφίλ της στο Facebook.

Σήμερα έχει γιορτή η πολυαγαπήμένη της κορούλα και η Ζήνα εξομολογείται «Σήμερα γιορτάζει το κοριτσάκι μου, το φως μου, εκείνο το πλάσμα που με έκανε να αλλάξω τρόπο σκέψης και στάση ζωής. Είναι όλο το μπλε της θάλασσας και του ουρανού μαζί. Είναι εκείνο το πιανάκι που στον ύπνο μου κάποτε ονειρεύτηκα και δεν τόλμησα να αγοράσω γιατί στο ταμείο κάτι συνέβαινε!!! Όταν όμως ήμουν έτοιμη να το αγοράσω ζωγράφισα τον ήλιο! Έπιασα χρώματα ξανά στα χέρια μου και ζωγράφισα πως περίμενα το δώρο θεού!!! Ξέρω πια πως μόνο η πίστη μπορεί να κάνει θαύματα!!!

Πήρε το όνομα της γιαγιάς της Ευσταθία και της Παναγίας που μου επέτρεψε να την πάρω αγκαλιά παρά τις δυσκολίες!!! Σ´ αυτό το φως λάμπουν και τα δικά μου μάτια και με κάνουν να μην χάνω ποτέ το χαμογελό μου! Χρόνια της πολλά... και σε λίγες μέρες 12 Οκτωβρίου γίνεται 5 ετών το Εμμάκι μου, μας!!!»

κουτσελινη.jpg



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ζήνα Κουτσελίνη για την εκπομπή της στο Star και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια

«Αλήθειες με τη Ζήνα» θα λέγεται η νέα εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top