Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Το σκέφτηκα πολύ να αφήσω την "Μουρμούρα"»

Νέοι ορίζοντες ανοίγουν για την ίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες

​Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποχωρεί από την επιτυχημένη σειρά «Mην αρχίζεις την μουρμούρα» και μιλάει για τον προβληματισμό που είχε μέχρι να το πάρει απόφαση αφού νέοι ορίζοντες ανοίγουν για την ίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες...

«Η συμμετοχή η δική μου και του Πάνου Βλάχου στη σειρά ολοκληρώνεται όντως τον Δεκέμβριο, όπως ήταν αρχικά συμφωνημένο. Όταν προέκυψε το ενδεχόμενο ανανέωσης, δεν σου κρύβω ότι χρειάστηκε πάρα πολλή σκέψη και να τα ζυγίσω μέσα μου, γιατί το “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” είναι μια δουλειά που έχω αγαπήσει πάρα πολύ και μου έχει προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες. Υπάρχουν πράγματα που ήθελα να κάνω, τα οποία, όμως ανέβαλλα για πάρα πολύ καιρό, καθώς τα γυρίσματα είναι καθημερινά και πολύωρα και δεν υπήρχε χρόνος, Ήξερα ότι μια δική μας αποχώρηση δεν επηρεάζει τη συνέχεια της σειράς, είναι με τέτοιον τρόπο δομημένη που πάντα μπορεί να προστεθεί ένα ζευγάρι με καινούργιες ιστορίες, αποφάσισα έτσι να είμαι συνεπής απέναντι στον εαυτό μου και να αφοσιωθώ σε αυτά που σκεφτόμουν. Κρατάω όλες τις ευχάριστες στιγμές, συνεχίζω να δίνω όλο μου τον εαυτό στα επεισόδια που έχουμε ακόμα να γυρίσουμε, οι σχέσεις μας με το κανάλι παραμένουν άψογες και ελπίζω σε νέες συνεργασίες στο μέλλον.» σημείωνει.

Σε ερώτηση για αν θα μετακομίσουν για ένα χρονικό διάστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες απαντά «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη όταν μιλάω για μια νέα δουλειά και συνεργασία. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σου μιλήσω για συγκεκριμένα επαγγελματικά βήματα, γιατί δεν υπάρχει κάποια παράσταση, σειρά ή ταινία που να χρειάζεται να επικοινωνηθεί. Υπάρχουν σκέψεις, όνειρα, αναζητήσεις και υπάρχει και ο χρόνος να τα βάλω σε μια τάξη και να προσπαθήσω να τα κυνηγήσω.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top