ΔΕΙΤΕ: Εφαρμογή προβλέπει το... μέλλον σας!

Η απάντηση που θα πάρετε σίγουρα θα σας ξαφνιάσει

ΔΕΙΤΕ: Εφαρμογή προβλέπει το... μέλλον σας!

Αν κάποιοι από εσάς θέλετε να μάθετε ��η μοίρα σας και δεν έχετε όρεξη να τρέχετε μέχρι τις καφετζούδες και τις χαρτορίχτρες, με ένα... κλικ μπορείτε να μάθετε για το μέλλον σας!

GOGLE.jpg

Πως; Μπείτε στην νέα εφαρμογή «Google Fortunetelling» και γράψτε την ερώτηση που σας ενδιαφέρει. Όταν πατήσετε βέβαια το "Enter" θα δείτε μια... απάντηση που σίγουρα θα σας ξαφνιάσει.

Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί το εξής μήνυμα: "Φυσικά δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον σας. Αλλά 60 εκατομμύρια πρόσφυγες ρωτάνε τον εαυτό τους κάθε μέρα αν θα έχουν μέλλον. Για αυτό χρησιμοποιήσαμε μια ψεύτικη Google-σελίδα, για να τραβήξουμε την προσοχή σου, επειδή προφανώς ενδιαφέρεσαι για το δικό σου μέλλον. Σε παρακαλούμε να κάνεις ένα διάλειμμα και να σκεφτείς και το δικό τους μέλλον.

Μάλιστα, στο πλάι της οθόνης εμφανίζεται επίσης ένας μετρητής που σας ενημερώνει πόσοι άνθρωποι ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους και έγιναν πρόσφυγες.

Σημειώνεται πως αυτή η αυτή η εφαρμογή δεν είναι είναι της Google, αλλά πρόκεται για ένα ψεύτικο google-site προκειμένου να τραβήξει την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου.

Η μόνη ενέργεια που έκανε η Google για να προσφέρει μία βοήθεια στους πρόσφυγες είναι η συγκέντρωση 10 εκατ. ευρώ μέσω αυτής της πλατφόρμας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top