ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Ρεπόρτερ κάνουν τα πάντα για να σώσουν πρόσφυγα-Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα

Ο άνδρας υπέστη έμφραγμα

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Ρεπόρτερ κάνουν τα πάντα για να σώσουν πρόσφυγα-Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα

​Συγκίνηση προκαλεί το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει δημοσιογράφους να κάνουν τα πάντα για να μπορέσουν να σώσουν ένα πρόσφυγα που υπέστη έμφραγμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων των 3.000 προσφύγων με την αστυνομία στην Tovarnik, στα σύνορα με τη Σερβία.

Το βίντεο δείχνει συγκεκριμένα, έναν πρόσφυγα να πέφτει κάτω μετά από καρδιακό επεισόδιο ενώ η γυναίκα του τον ικετεύει να μην πεθάνει. Ρεπόρτερ και camera men, τρέχουν να τον σώσουν. Επί 20 λεπτά του κάνουν ανάνηψη ενώ άλλοι συγγενείς του φωνάζουν στους αστυνομικούς που δεν βοηθούν καθόλου.

Ο Jonathan Miller, ο ανταποκριτής του Channel 4 News, που ήταν ένας από τους δεκάδες δημοσιογράφους αυτόπτες μάρτυρες, περιγράφει τη σκηνή ως εξής: «Ένας άντρας υπέστη έμφραγμα μπροστά μας. Δημοσιογράφοι προσπάθησαν να κάνουν καρδιοπνευμονική ανάνηψη, καθώς δεν υπήρχε καθόλου ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Σταμάτησε να αναπνέει αρκετές φορές-οι αστυνομικοί της Κροατίας απλά κοιτούσαν. Τελικά, τρέξαμε και βρήκαμε ασθενοφόρο

Όπως προέκυψε, ο ασθενής ονομάζεται Mohammed Jaffa και σύμφωνα με δηλώσεις οικείων του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο συνοδεία της συζύγου του.

Migrant-Heart-Attack.jpg

Πηγή: mirror

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top