Πρώτη φορά στο γήπεδο η Μενεγάκη - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Στο Ολυμπιακός - Μπάγερν πήρε το βάπτισμα του πυρός

Πρώτη φορά στο γήπεδο η Μενεγάκη - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Το ντεμπούτο της στο γήπεδο έκανε το βράδυ της Τετάρτης η Ελένη Μενεγάκη, που βρέθηκε στις κερκίδες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον αγώνα Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου, μαζί με τον γιο της, Άγγελο και τον αδερφό της, Θοδωρή! Μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες, ενώ παραδέχθηκε ότι της... ξέφυγαν και μερικά κακά λογάκια!

Menegaki-gipedo-2.jpg

«Απόψε θα ζήσω κάτι για πρώτη φορά! Είμαι πολύ περίεργη πως θα είναι!», έγραψε στο Twitter η παρουσιάστρια, ενώ στη συνέχεια «ανέβασε» και φωτογραφία στην αγκαλιά της μασκότ της ομάδας του Πειραιά.

menegaki-misokalos.jpg

Καθισμένη ανάμεσα στον Άγγελο και τον Θοδωρή, που είναι φανατικοί οπαδοί του Ολυμπιακού, η Ελένη είδε το ματς για το Champions League, που έληξε με ήττα των Ερυθρολεύκων, ενώ έβγαλε selfie με τον αδερφό της στις κερκίδες!

menegaki-gipedo.jpg

Μετά το τέλος του αγώνα, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη στεναχώρια της για το αποτέλεσμα, ενώ παραδέχθηκε ότι της ξέφυγαν και κάποια... κακά λογάκια, γράφοντας χαρακτηριστικά: «α ρε Ζαρίφη! Πόσο δίκιο είχες! Μέχρι κι εμένα μου ξέφυγαν κάτι κακά λογάκια! Πέρασα υπέροχα και θέλω πάλι!».

ελενη_αποτελεσμα.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top