Η Μάρα Ζαχαρέα αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του αποψινού debate!

Τι αλλάζει από το προηγούμενο και πώς θα βγάζουν «κάρτα» Τσίπρας - Μεϊμαράκης

Η Μάρα Ζαχαρέα αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του αποψινού debate!

Λεπτομέρειες για την αποψινή «τηλεμαχία» Τσίπρα - Μεϊμαράκη, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ο ένας θα μπορεί να παρεμβαίνει στα λεγόμενα του άλλου, αποκάλυψε η Μάρα Ζαχαρέα, λίγες ώρες πριν οι δύο αρχηγοί βρεθούν τετ - α- τετ.

Όπως είπε στην εκπομπή «Live U» η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, που θα θέσει ερωτήματα και στο αποψινό debate, οι υπεύθυνοι των κομμάτων αποφάσισαν τις λεπτομέρειες.

Στις 21:00, στο ίδιο σκηνικό, απέναντι από τους ίδιους δημοσιογράφους των έξι καναλιών εθνικής εμβέλειας (Ζαχαρέα, Τρέμη, Σρόιτερ, Χούκλη, Κοσιώνη, Γιομπαζολιάς) και με συντονιστή ξανά τον Πάνο Χαρίτο, οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα από δύο θεματικές ενότητες,

Αυτή τη φορά, οι θεματικές θα είναι εσωτερική πολιτική (οικονομία, ανάπτυξη, κοινωνική πολιτική, δημόσια διοίκηση, κλπ) και εξωτερική πολιτική (ασφάλεια, προσφυγικό, ευρωπαϊκά θέματα κλπ). Οι χρόνοι των ερωτήσεων και των απαντήσεων θα είναι ίδιοι με το προηγούμενο debate, δηλαδή, η ερώτηση έως 30 δευτερόλεπτα και η απάντηση έως 1:30 λεπτό.

Στην πρώτη θεματική ενότητα, σύμφωνα με όσα είπε η κα. Ζαχαρέα, κάθε δημοσιογράφος θα απευθύνει ερώτημα πρώτα στον Αλέξη Τσίπρα και έπειτα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ στη δεύτερη ενότητα οι αρχηγοί θα ερωτηθούν με αντίστροφη σειρά, δηλαδή πρώτα ο κ. Μεϊμαράκης και έπειτα ο κ. Τσίπρας.

Κάθε αρχηγός έχει δικαίωμα να κάνει τρεις φορές παρέμβαση στα λεγόμενα του άλλου, η οποία θα κρατάει ένα λεπτό, ενώ υπάρχει και δικαίωμα να απευθύνει ερώτηση στον αντίπαλό του, που θα διαρκεί έως ένα λεπτό και η απάντηση έως 1 λεπτό και 45, αλλά και δυνατότητα για σχόλιο του ερωτώντος αρχηγού επί της απάντησης.

Όπως τόνισε η κα. Ζαχαρέα, ενδιαφέρον θα έχει και τα πλάνο, καθώς απόψε θα είναι διπλό κατά τη διάρκεια της ερώτησης, οπότε θα βλέπουμε τυχόν αντιδράσεις. «Την περασμένη Τετάρτη εμείς μέσα στο στούντιο βλέπαμε ένα απίστευτο σκηνικό ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και ο τηλεθεατής δεν έβλεπε τίποτα από αυτά, αλλά μια κάμερα “καρφωμένη” στον Πάνο Καμμένο», επεσήμανε χαρακτηριστικά, τονιζοντας την αποψινή διαφορά.

Στον τρίτο γύρο, ο συντονιστής της βραδιάς θα κάνει δύο ίδιες ερωτήσεις, χωρίς καμία δέσμευση για ενότητα (επιλέγει να ρωτήσει ό,τι θέλει) και στη συνέχεια κάθε αρχηγός, αν το κρίνει σκόπιμο, μπορεί να σχολιάσει την απάντηση που έδωσε ο αντίπαλός του.

Η «τηλεμαχία», στη διάρκεια της οποίας θα γίνουν δύο διαφημιστικά διαλλείματα, θα ολοκληρωθεί με μίνι διάγγελμα κάθε αρχηγού, διάρκειας δύο λεπτών.

Το star.gr θα μεταδώσει live και αυτό το debate, παρέχοντας συνεχή ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο Ραδιομέγαρο!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Μάρα Ζαχαρέα για το αποψινό debate

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top