«Εξαιρετικά Δυνατά Και Απίστευτα Κοντά» απόψε στο Star!

Δραματική ταινία με Τομ Χανκς και Σάντρα Μπούλοκ, στις 22:10

«Εξαιρετικά Δυνατά Και Απίστευτα Κοντά» απόψε στο Star!

​Μία από τις πιο συγκλονιστικές δραματικές ταινίες, το «Εξαιρετικά Δυνατά Και Απίστευτα Κοντά», που προτάθηκε για Όσκαρ, προβάλλει απόψε, στις 22:10, το Star!

Ο Όσκαρ είναι ένα 11χρονο, υπερκινητικό, πανέξυπνο, αλλά και ιδιαίτερο αγοράκι, με συγκεκριμένη αντίληψη της πραγματικότητας, εμμονές και φοβίες. Ο πατέρας του προσπαθούσε να τον βοηθήσει να ξεπεράσει όσα τον κρατούσαν πίσω, ιντριγκάροντας το γεμάτο φαντασία μυαλό του με συναρπαστικές αποστολές κι εξερευνήσεις πλασματικών χαμένων κόσμων κάτω από την επιφάνεια τ��ς αχανούς πόλης τους, Νέας Υόρκης. Χάρτες, διαγράμματα, στοιχεία οδηγούσαν τον Όσκαρ από την μοναξιά του παιδικού του δωματίου στην μεγάλη περιπέτεια της ζωής: την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους.

Οταν ο πατέρας του σκοτώνεται, την 11η Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους, ο Όσκαρ χάνει πολλά περισσότερα από έναν γονιό - χάνει το δρόμο του. Αποφασισμένος να κρατήσει τον πατέρα του δίπλα του, ζωντανό, ψάχνει στα πράγματά του, βρίσκει τυχαία ένα κλειδί σ’ έναν φάκελο με την ένδειξη «Μπλακ» και αποφασίζει ότι αυτή είναι η νέα του αποστολή: μία Οδύσσεια στους δρόμους και τους κατοίκους της πληγωμένης Νέας Υόρκης για να βρεθεί η κλειδαριά και το μυστικό της μήνυμα.

Ο Στίβεν Ντάλντρι σκηνοθετεί τους Τομ Χανκς, Σάντρα Μπούλοκ, Μαξ Φον Σίντοφ και Τόμας Χόρν σε μια ταινία που προτάθηκε για βραβείο Όσκαρ καλύτερης Ταινίας το 2011 και χάρισε στον Μαξ Φον Σίντοφ υποψηφιότητα για το Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου την ίδια χρονιά.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του «Εξαιρετικά Δυνατά Και Απίστευτα Κοντά»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top