ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ απόψε στο Star: «Ζευγάρια Στα Βαθιά»!

Μη χάσετε τη σπαρταριστή κωμωδία, στις 22:10

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ απόψε στο Star: «Ζευγάρια Στα Βαθιά»!

​Μία σπαρταριστή κωμωδία, το «Ζευγάρια Στα Βαθιά» («Couples Retreat»), με τους Βινς Βον, Μάλιν Άκερμαν, Κεν Γιέονγκ, Κρίστεν Μπελ, Τζέισον Μπέιτμαν, Τζον Φαβρό, Κριστίν Ντέιβις και Ζαν Ρενό, μεταδίδει απόψε, στις 22:10, σε πρώτη προβολή, το Star!

COUPLES RETREAT 2 (1024x683).jpg

Ο Τζέισον και η Σίνθια είναι ζευγάρι και αποφασίζουν να πάνε διακοπές σε ένα τροπικό νησί - θέρετρο. Εκεί θα κάνουν κάποιες ειδικές συνεδρίες, σε μια ύστατη προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους, προκειμένου να σταθμίσουν τα υπέρ και τα κατά της σχέσης τους και να εξακριβώσουν αν τελικά μπορούν να αποφύγουν το χωρισμό.

COUPLES RETREAT 1 (1024x548).jpg

Επειδή, όμως, τα περιορισμένα οικονομικά τους, δεν τους επιτρέπoυν να πάνε μόνοι τους στο θέρετρο, προτείνουν σε άλλα τρία φιλικά ζευγάρια να τους ακολουθήσουν στον «επίγειο παράδεισο» και να απολαύσουν μοναδικές διακοπές, την ίδια στιγμή, που εκείνοι θα προσπαθούν να σώσουν τη σχέση τους, μέσα από «θεραπεία».

COUPLES RETREAT 3 (1024x683).jpg

Φτάνοντας στο νησί, τα τρία φιλικά ζευγάρια συνειδητοποιούν πως αναπόφευκτα, αργά ή γρήγορα, αντί για σπα και θαλάσσιο σκι, θα πρέπει να συμμετάσχουν και τα ίδια στις θεραπευτικές συνεδρίες του θέρετρου, καθώς η συμμετοχή στις θεραπείες δεν είναι προαιρετική, όπως αρχικά πίστευαν…

COUPLES RETREAT 5 (1024x790).jpg

Σε σκηνοθεσία Πίτερ Μπίλινγκσλεϊ, το «Ζευγάρια Στα Βαθιά» γυρίστηκε ως επί το πλείστον σε ένα πολυτελές θέρετρο στα νησιά Μπόρα Μπόρα και, μάλιστα, είναι η πρώτη ταινία που γυρίστηκε εκεί μετά το 1979 και το «Hurricane».

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top