Μία επιπλέον ενότητα ερωτήσεων πρότειναν οι δημοσιογράφοι για το debate!

Τι αποφασίστηκε στη συνάντησή τους στο Ραδιομέγαρο

Την προσθήκη μίας ακόμα θεματικής ενότητας στο debate πρότειναν οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι, όπως σας έχουμε ενημερώσει, συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Ραδιομέγαρο.

«Οι δημοσιογράφοι που εκπροσωπούν τους τηλεοπτικούς σταθμούς στο debate των εκλογών της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου, συμφώνησαν και πρότειναν την προσθήκη μία επιπλέον ενότητας για την πληρέστερη κάλυψη των θεμάτων. Η προσθήκη μεταφέρθηκε στους εκπροσώπους της διακομματικής επιτροπής, οι οποίοι κατανόησαν το εύλογο του αιτήματος και δεσμεύτηκαν για την αποδοχή του», αναφέρεται στη σχετ��κή κοινή ανακοίνωση των δημοσιογράφων.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς (πλην του κ. Μιχαλολιάκο��) θα απευθύνουν η Μάρα Ζαχαρέα από το Star, η Όλγα Τρέμη από το Mega, η Μαρία Χούκλη από τον ΑΝΤ1, ο Αντώνης Σρόιτερ από τον Alpha, η Σία Κοσιώνη από τον Σκάι και ο Μάκης Γιομπαζολιάς από το E, ενώ συντονιστής θα είναι ο Πάνος Χαρίτος της ΕΡΤ.

Κατά τη συνάντηση των δημοσιογράφων αποφασίστηκε και η σειρά με την οποία θα υποβάλλουν ερωτήσεις. Αναλυτικά, πρώτη θα ρωτήσει η Όλγα Τρέμη και θα ακολουθήσουν ο Αντώνης Σρόιτερ, η Μαρία Χούκλη, η Μάρα Ζαχαρέα, η Σία Κοσιώνη και ο Μάκης Γιομπαζολιάς.

Η «τηλεμαχία» θα αρχίσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί live και από το star.gr. Θυμίζουμε πως κάθε ερώτηση θα διαρκεί έως 30” και η απάντηση έως 1,5 λεπτό. Η δεύτερη διευκρινιστική ερώτηση επί της απάντησης θα διαρκεί έως 15” και η δευτερολογία του αρχηγού έως 30”. Στο τέλος του debate, ξεκινώντας από το μικρότερο σε δύναμη κόμμα, κάθε αρχηγός θα έχει στη διάθεσή του 1,5 λεπτό ανά γύρο.

Δείτε στο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του Star!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top