Ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι ο παρουσιαστής του «Blind Taste»!

Νέο γευστικό παιχνίδι, με έπαθλο 1.000 ευρώ, στο Star-Δείτε πώς θα δηλώσετε συμμετοχή

Ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι ο παρουσιαστής του «Blind Taste»!

​Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι ο παρουσιαστής του καινούριου, καθημερινού παιχνιδιού μαγειρικής και γευσιγνωσίας «BLIND TASTE», που θα προβάλλει το Star τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Οι τολμηροί παίκτες της γεύσης, που εμπιστεύονται τις μαγειρικές τους ικανότητες ακόμα και με κλειστά μάτια και θα αναμετρηθούν στο «BLIND TASTE», θα συναντήσουν στα πλατό της εκπομπής τον έμπειρο σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Ο σεφ θα αναθέτει στους παίκτες τη συνταγή της ημέρας, θα εμψυχώνει, θα συμβουλεύει, θα δοκιμάζει και θα βαθμολογεί με τη σειρά του, την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων για να ανακηρυχθεί στο τέλος κάθε εβδομάδας ο νικητής του χρηματικού βραβείου των 1.000 ευρώ!

Resizer.jpg

ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ «BLIND TASTE»:

Κάθε εβδομάδα, τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα συναγωνίζονται καθημερινά στη δημιουργία μιας κοινής συνταγής που θα τους αναθέτει ένας διακεκριμένος σεφ, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν το φαγητό και να διορθώνουν τη γεύση του ενώ το μαγειρεύουν.

Όταν οι παίκτες ολοκληρώσουν τη διαδικασία παρασκευής της συνταγής, θα μεταφέρονται σε ένα δωμάτιο γευσιγνωσίας, όπου με δεμένα τα μάτια, θα δοκιμάσουν τα πιάτα των αντιπάλων τους και θα τα βαθμολογήσουν. Γιατί μπορεί όλοι να εκτελούν την ίδια συνταγή αλλά η γεύση και η επιτυχία διαφέρει από πιάτο σε πιάτο! Πολλές φορές μάλιστα οι παίκτες κατά τη διαδικασία της τυφλής δοκιμής, μπορεί να κληθούν να δοκιμάσουν και το δικό τους πιάτο, χωρίς, φυσικά, να το γνωρίζουν!

Με την ολοκλήρωση της βαθμολογίας, οι παίκτες αποχωρίζονται το μαντήλι με το οποίο είχαν δεμένα τα μάτια τους και έρχονται αντιμέτωποι με την… ωμή αλήθεια! Στη συνέχεια, ο σεφ θα δοκιμάσει και θα βαθμολογήσει την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων.

Ο παίκτης που θα έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα είναι ο νικητής του χρηματικού βραβείου των 1.000 ευρώ!

Για να πάρεις μέρος στο συναρπαστικό παιχνίδι μαγειρικής και γευσιγνωσίας τηλεφώνησε στο 211 18 15 915 ή μπες στην ιστοσελίδα www.blindtastestar.gr!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top