ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Ελένη Μενεγάκη με την πέντε μηνών μπέμπα της!

Ανανεωμένη και με νέο look επέστρεψε από τις διακοπές η παρουσιάστρια

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Ελένη Μενεγάκη με την πέντε μηνών μπέμπα της!

Το φως της δημοσιότητας, για πρώτη φορά, είδαν φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου με την πέντε μηνών μπέμπα τους στην αγκαλιά, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών Επίσης, η παρουσιάστρια απαθανατίστηκε με νέο look στα μαλλιά της.

Ο καρπός του έρωτα της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία ήρθε στον κόσμο στα τέλη του Μάρτη, ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους. Αν και για την Ελένη είναι το τέταρτο παιδί, ζει κάθε στιγμή σαν να είναι η πρώτη φορά που έγινε μανούλα, ενώ ο Ματέο εξακολουθεί να έχει άψογες σχέσεις με τα άλλα τρία παιδιά της αγαπημένης του.

image2 (1024x819).jpg
(To ζευγάρι κατά την αναχώρησή του α��ό τη Σκιάθο)

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» το ζευγάρι, την μπέμπα και τις δύο μεγαλύτερες κόρες της Ελένης, Λάουρα και Βαλέρια, σε δύο αεροδρόμια: της Σκιάθου, τελευταίου σταθμού των διακοπών τους και της Αθήνας.

image4 (311x1024).jpg
(Η Ελένη με την μπέμπα στο αεροδρόμιο της Αθήνας)

Παράλληλα, η παρουσιάστρια -η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα εμφανιστεί τη νέα σεζόν με νέο χρώμα στα μαλλιά της λόγω συμφωνίας με γνωστή εταιρεία καλλυντικών, έγινε «τσακωτή» την περασμένη Πέμπτη, στην Κηφισιά, με… ασύμμετρο καρέ!

image1 (809x1024).jpg
(Το νέο look της παρουσιάστριας)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top