ΔΕΙΤΕ τον γοητευτικό έβηφο γιο Ελληνίδας παρουσιάστριας!

Οικογενειακές διακοπές σε Μύκονο και Ρόδο

ΔΕΙΤΕ τον γοητευτικό έβηφο γιο Ελληνίδας παρουσιάστριας!

Ψηλός, με ανοιχτόχρωμα μάτια και πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την μητέρα του είναι ο ​γιος Ελληνίδας παρουσιάστριας, η οποία απαθανατίστηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών με τα παιδιά της, τον 15χρονο Κωνσταντίνο και την 12χρονη Αλεξάνδρα.

Στη Μύκονο και τη Ρόδο περνούν το Καλοκαίρι η Έμυ Λιβανίου και τα παιδιά της, κάνοντας βουτιές στα γαλανά νερά, αλλά και βόλτες στα σοκάκια.

4607_EMI_LIVANIOY_ME_TA_PEDIA_TIS_12072015 (1080x1280).jpg

«Μεγαλώνω τα παιδιά μόνη μου. Ο μπαμπάς τους είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού οπότε πραγματικά τα μεγαλώνω μόνη μου», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια, στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» και, αναφερόμενη στο διαζύγιό της, ανέφερε: «ο γάμος τελείωσε. Ήταν δύσκολο το πώς τελείωσε. Ήταν δύσκολο διαζύγιο. Το δικό μου διαζύγιο δεν είχε σχέση με λαμπερά διαζύγια. Δεν ήταν κοινή συναινέσει, καθόλου λαμπερό και χαρούμενο ως προς όλα. Επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ από αυτό, πήρα μια απόφαση και για μένα και τα παιδιά μου, να μην υπάρχει καμία δημοσιότητα, να μην δω ποτέ καμία σειρά γραμμένη. Έτσι δεν γράφτηκε τίποτα. Ήταν καθαρά προσωπική μου επιλογή, με πήραν οι δημοσιογράφοι, μια, δυο, δέκα, είκοσι φορές και μετά τέλος. Το σεβάστηκαν χωρίς να έχω κάνει καμία συνεννόηση μαζί τους».

8717_EMI_LIVANIOY_ME_TA_PEDIA_TIS_11082015 (844x1280).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top