Θύματα ληστείας έπεσαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος

«Ποντικοί» μπήκαν στο σκάφος τους και τους κατέκλεψαν

Θύματα ληστείας έπεσαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος

Τα «καυτά» φιλιά και οι αγκαλιές μέσα στο σκάφος, βγήκαν «ξινές» στην Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο καθώς οι δυο τους έπεσαν θύματα κλοπής.

ΦΙΛΙΑ.jpg
(το ζευγάρι λίγες μέρες πριν-φωτογραφία από την Realnews)

Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, που αυτή την περίοδο κάνουν κρουαζιέρα στο Αιγαίο, είχαν σταθμεύσει το σκάφος τους στο λιμάνι της Καλύμνου και είχαν βγει έξω για φαγητό.

menegaki.jpg
(φωτογραφία από το ΟΚ)

Τι κι αν ήταν μέρα-μεσημέρι, επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του ζευγαριού, μπούκαραν μέσα στο σκάφος και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί τα ξάφρισαν όλα.

MENEGAKI 2.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, απέσπασαν πολλά χρήματα από την τσάντα της παρουσιάστριας τ��υ Αlpha, καθώς και όλες τις πιστωτικές της κάρτες.

menegaki 3.jpg
Χαμπάρι το περιστατικό φαίνεται να πήρε ένας άνθρωπος που γνώρισε πως επρόκειτο για το σκάφος του ζευγαριού και έτρεξε αμέσως να τους ειδοποιήσει.

Οι δυο τους γύρισαν εσπευσμένα μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη. Το πρώτο πράγμα που έκανε, η Ελένη Μενεγάκη, ήταν να πάρει τηλέφωνο στις τράπεζες και να ακυρώσει όλες της τις κάρτες.

Μετά το περιστατικό ο Ματέο και η Ελένη αποφάσισαν να μην αναφέρουν το περιστατικό στην αστυνομία και να συνεχίσουν ανενόχλητοι την κρουαζιέρα τους στα νησιά, αποδεικνύοντας πως ο έρωτας τους είναι πάνω από τα λεφτά.

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της πέφτουν θύματα ληστείας αφού πριν από τρία χρόνια επιτήδειοι είχαν κλέψει το πρώτο σκάφος του ζευγαριού το οποίο ο Ματέο είχε αγοράσει έναντι 60.000 ευρώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top