ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟΨΕ στο Star: «Παράνομοι»!

Περιπέτεια με τους Τομ Χάρντι, Σάια ΛαΜπέφ και Γκάρι Όλντμαν, στις 22:10

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟΨΕ στο Star: «Παράνομοι»!

​Με μία καταιγιστική περιπέτεια συνεχίζει απόψε, στις 22:10, το Star τις πρώτες προβολές και μεταδίδει το «Παράνομοι»!

LAWLESS 2 (800x532).jpg

Στη Βιρτζίνια την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης, το λαθρεμπόριο αλκοόλ βρίσκεται σε άνθιση. Για τους αδελφούς Μπόντουραντ είναι μια εξαιρετικά επικερδής οικογενειακή επιχείρηση. Ο μεγάλος αδελφός, ο Φόρεστ, ως αρχηγός και προστάτης της μικρής οικογένειας, παίρνει τις αποφάσεις, ο σκληρός Χάουαρντ εκτελεί και ο φιλόδοξος Τζακ προσπαθεί να αποδείξει την αξία του και να ξεφύγει από τη σκιά των σκληρών αδελφών του.

LAWLESS 1 (800x528).jpg

Και οι τρεις αποτελούν μύθο, όμως, ο ερχομός του διεφθαρμένου αστυνόμου Ρέικς από το Σικάγο, ανατρέπει δραματικά τις ισορροπίες. Ολόκληρη η πολιτεία υποτάσσεται στην εξουσία του. Όλοι υποκύπτουν εκτός από τα τρία αδέλφια! Αψηφώντας το νόμο, διατηρώντας όμως ένα δικό τους κώδικα αξιών, καταφέρνουν να γίνουν οι μεγαλύτεροι λαθρέμποροι της περιοχής, συντηρώντας τον τοπικό μύθο περί «αθανασίας» των Μπόντουραντ…

LAWLESS 5 (800x531).jpg

Η ταινία, που ήταν υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα, βασίζεται στο βιογραφικό βιβλίο του Ματ Μπόντουραντ, εγγονού του Τζακ, με τίτλο «The Wettest County In The World'». Tο σενάριο είναι διασκευή του πολυτάλαντου Νικ Κέιβ, όπως επίσης και η μουσική επένδυση.

LAWLESS 4 (800x531).jpg

Τη σκηνοθεσία «υπογράφει» ο Τζον Χίλκοουτ, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Τομ Χάρντι, Σάια ΛαΜπέφ, Γκάρι Όλντμαν, Γκάι Πιρς, Τζέσικα Τσαστέιν και Μία Βασικόφσκα.

LAWLESS 7 (800x543).jpg


Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top