Μεγάλη έρευνα του Τάσου Τέλλογλου στο Star για το GRexit!

«Αντικρίζοντας την Άβυσσο», τη Δευτέρα, 20 Ιουλίου, στις 24:00

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, στις 24:00, ο Τάσος Τέλλογλου θα παρουσιάσει την τελευταία έρευνα της τηλεοπτικής σεζόν με θέμα «Αντικρίζοντας την Άβυσσο».

Ενώ η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και πολλοί είναι αυτοί που συζητούν ένα ενδεχόμενο Grexit, ο Τάσο�� Τέλλογλου και ο Λάζαρος Μπέλτσιος ερευνούν το κατά πόσο ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι εφικτό και βιώσιμο.

Συνομιλώντας με νομικούς, όπως ο Παναγιώτης Ιωακειμίδης, που είναι πρώην εμπειρογνώμονας του ΥΠΕΞ και έχει πάρει μέρος στην συγγραφή της συνθήκης της Λισαβόνας και τη Φιλίππα Χατζησταύρου, ερευνήτρια του ΕΛΙΑΜΕΠ, προσπαθούν να δώσουν μια καθαρή ερμηνεία στα άρθρα που προβλέπουν την αποχώρηση μιας χώρας από την Ευρωζώνη και την Ε.Ε..

Οι οικονομολόγοι Μιχάλης Μασουράκης και Ανδρέας Κούτρας αναλύουν τις επιπτώσεις μιας ενδεχόμενης μετάβασης σε ένα εθνικό νόμισμα στην πραγματική οικονομία, αλλά και τις επιπτώσεις της έλλειψης ρευστότητας, που ήδη βιώνει η χώρα.


Ρεπορτάζ: Τάσος Τέλλογλου, Λάζαρος Μπέλτσιος
Σκηνοθετική επιμέλεια: Θανάσης Μίλησης
Διεύθυνση παραγωγής: Δημήτρης Κοτσίκος
Οργάνωση παραγωγής: Γιώργος Βενιός

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της εκπομπής!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top