ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΟ: o «καυτός» δίμετρος 23άρης που «τρελαίνει» τα social media!

Ποιός είναι ο «βασιλιάς των κότσων» που κάνει πάταγο με τα βίντεο και τις φώτο του

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΟ: o «καυτός» δίμετρος 23άρης που «τρελαίνει» τα social media!

​Έχει ύψος 2 μέτρα, μπλε μάτια, μακριά καστανόξανθα μαλλιά και σώμα που κολάζει: αυτός είναι ο 23χρονος που έχει ξετρελάνει τον τελευταίο καιρό τα social media, με τις φωτογραφίες και τα βίντεό του να μετρούν χιλιάδες likes και σχόλια!

CIWqD9uWwAAGZ1j.jpg

Ο Μπροκ Ο’Χαρν είναι ένας γυμναστής από την Καλιφόρνια, που είδε τη φήμη του στα social media να εξαπλώνεται και, μάλιστα, σε παγκόσμια κλίμακα, εδώ και λίγους μήνες, ενώ είναι ευρέως γνωστός στον κόσμο του Ίντερνετ ως «ο βασιλιάς των κότσων».

16.jpg

Όλα άρχισαν τον περασμένο Νοέμβρη, όταν ο, ομολογουμένως, σέξι 23χρονος «ανέβασε» ένα βίντεο διάρκειας 25 δευτερολέπτων, στο οποίο πιάνει κότσο τα καταστανόξανθα μαλλιά του, ακολουθώντας το τότε τρεντ, που (μετά το μούσι και τα τατουάζ) ήθελε τους άνδρες με… κότσο - κεφτέ. Ως δια μαγείας, ο κόσμος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τον αποθέωσε, με το εν λόγω βίντεο να έχει ξεπεράσει πλέον τις 5 εκατομμύρια προβολές!

17.jpg

Αυτή τη στιγμή, τα προφίλ του Μπροκ στο Instagram, το Twitter και το Facebook έχουν σχεδόν 1 εκατομμύριο followers, ενώ ο ίδιος δηλώνει γοητευμένος από τη δημοσιότητα και ελπίζει ότι θα του χρησιμεύσει για να κάνει το όνειρό του πρα��ματικότητα και να γίνει ηθοποιός.

12.jpg

Μάλιστα, για χάρη της υποκριτικής μετακόμισε στο Λος Άντζελες, αφήνοντας το πατρικό του, όπου ζούσε μαζί με τη μητέρα του, καθώς οι γονείς του πήραν διαζύγιο όταν ήταν 9 ετών.

13.jpg

Μη νομίζεις, όμως, ότι ο 23χρονος -ο οποίος είναι single παρά την εξωτερική του εμφάνιση και την αναγνωρισιμότητά του- ήταν ανέκαθεν «καυτός»: σε φωτογραφίες που ο ίδιος έχει αναρτήσει, βλέπουμε ότι στην εφηβεία ήταν ένα παιδί σαν όλα τα άλλα και «έχτισε» το αξιοζήλευτο κορμί με εντατική γυμναστική. Ε, όλα τα υπόλοιπα, ήρθαν από… τον κότσο του!

πριν_.jpg
(Ο «βασιλιάς των κότσων» στα 15 και τα 18 του χρόνια)


Δείτε το περίφημο βίντεο με τον κότσο του Μπροκ και ένα στο οποίο υποδύεται τον… Λεωνίδα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top