Καραβάτου για Σπυροπούλου: «Όσο ζεις… μαθαίνεις!»

ΔΕΙΤΕ πως απάντησε στην δήλωση της Κωνσταντίνας που είπε ότι την επέλεξε αντί του Κρατερού Κατσούλη

Καραβάτου για Σπυροπούλου: «Όσο ζεις… μαθαίνεις!»

Τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που βγήκε προ ημερών και είπε ότι την… επέλεξε για το πρωινό, σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια που φέτος μας λέει κάθε Σαββατοκύριακο «καλημέρα» από το κανάλι «Ε» (και θα μας λέει μέχρι τις αρχές Αυγούστου), δέχτηκε την εξής ερώτηση από την Φαίη Σκορδά:

«Να μην σε ρωτήσω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που δήλωσε ότι σε επέλεξε για το πρωινό, γιατί ήθελαν τον Κρατερό και επέλεξε εσένα αλλά μετά δεν υπήρχαν εντάσεις».

«Οπότε η ερώτηση είναι να μην με ρωτήσεις;» ανταπάντησε η Κατερίνα Καραβάτου, εξηγώντας πως «μου το είπαν, δεν το διάβασα… Και μετά είπα και εγώ “Όσο ζεις, μαθαίνεις”».

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν γνωρίζουμε αν θα είναι (και) του χρόνου στο πρωινό του Σ/Κ, η Κατερίνα Καραβάτου όμως θα είναι σίγουρα στο «Ε», αφού όπως αποκάλυψε η ίδια «θα συνεχίσουμε και του χρόνου».

Άλλωστε η εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» κατάφερε φέτος να συγκεντρώσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, ξεπερνώντας το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, και αντέχοντας τον ανταγωνισμό του «Πρωινού ΣουΚου» της Μαρίας Μπεκατώρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top