H Σπυροπούλου εξηγεί γιατί ζητά 520.000 ευρώ από Λιάγκα και Σταμάτη!

Για ποιό λόγο δεν αποσύρει την αγωγή εναντίον τους

H Σπυροπούλου εξηγεί γιατί ζητά 520.000 ευρώ από Λιάγκα και Σταμάτη!

Για πρώτη φορά αναφέρεται ανοικτά στην αγωγή που έχει κάνει στο Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, υποστηρίζοντας ότι, «αν δεν το είχαν κάνει πανηγύρι», θα την είχε πάρει πίσω!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ξανθιά παρουσιάστρια πήρε το… όπλο της στα μέσα του περασμένου Φλεβάρη και, με αγωγή που κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητά από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη 520.000 ευρώ (260.000 έκαστος) για υποτιμητικά σχόλια που έκαναν μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή το επεισόδιο που είχε με τηλεκριτικό στο Κολωνάκι. Μάλιστα, οι δύο συνεργάτες έχουν σχολιάσει ουκ ολίγες φορές σκωπτικά on air την αγωγή, λέγοντας ακόμα και ότι θα κάνουν... έρανο για να μαζέψουν τα χρήματα!

«Θεωρώ ότι έγινε κατάχρηση του ονόματός μου και δεν μου άρεσε η δημοσιοποίηση του γεγονότος. Αν αντιδρούσαν με διαφορετικό τρόπο και δεν το έκαναν πανηγύρι θα το είχα πάρει πίσω. Αν με έπαιρνε δηλαδή ο Γιώργος τηλέφωνο και μου έλεγε πως δεν υπήρχε πρόθεση, επειδή έχουμε πει και δυο κουβέντες παραπάνω, θα το είχα πάρει πίσω», δηλώνει, στο περιοδικό «People», η οικοδέσποινα του «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου» και, αναφερόμενη στους ισχυρισμούς του Γιώργου Λιάγκα ότι η αγωγή εναντίον συναδέλφου είναι κάτι πρωτοφανές, συνεχίζει: «άκουσα πως είναι πρωτόγνωρο αυτό που συνέβη, αλλά δεν είναι. Έχουν συμβεί πολλά αντίστοιχα περιστατικά με παρουσιαστές χωρίς να βγουν στη δημοσιότητα. Στη δική μου περίπτωση είπα πως, αφού ένιωσα έτσι, αυτό θα κάνω!».

Δείτε στο βίντεο όσα υποστηρίζει η Κωνσταντίνα στη συνέντευξή της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top