Στεναχωρημένος ο Ουγγαρέζος: «Δεν έχω να πω τίποτα κακό για τον Μάρκο Σεφερλή»

«Δεν θα πω δημόσια αν είμαι κάπου φάουλ όσον αφορά αυτά που έχω πει για τον Γιώργο Λιάγκα»

Στεναχωρημένος ο Ουγγαρέζος: «Δεν έχω να πω τίποτα κακό για τον Μάρκο Σεφερλή»

​Φανερά στεναχωρημένος και προβληματισμένος είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά το σκηνικό που έγινε χθες στο πλατό του «Mega με Μία», όπου όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Μάρκος Σεφερλής δεν τον άφησε στην ουσία να βγει στον αέρα, επειδή δεν του ζήτησε συγγνώμη!

Οι δημοσιογράφοι πέτυχαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά το τέλος της ραδιοφωνικής του εκπομπής και τον ρώτησαν για όσα έχουν συμβεί, με τον παρουσιαστή να κρατά χαμηλούς τόνους και να λέει:

«Συγγνώμη τώρα που περιμένετε κι εσείς εδώ αλλά δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα πάνω σε αυτό. Δεν έχω να πω τίποτα κακό για τον Μάρκο Σεφερλή, τον τιμώ, τον σέβομαι και θα είμαι στο πόστο μου κανονικά!»

Μάλιστα φρόντισε να τονίσει ότι από την στιγμή που ακόμα υπάρχει συμβόλαιο με το Mega και πληρώνεται από το κανάλι, «είμαι εκεί, τιμώ το κανάλι μου και θα είμαι μέχρι το τέλος του μήνα».

Παράλληλα αναφερόμενος στην μεταγραφή του στον ΑΝΤ1 η οποία ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα, τόνισε πως «δεν είναι πρέπον να πω τίποτα υπαρχόντος συμβολαίου (με το Mega). Έχω πει από την αρχή ότι έχει προτεραιότητα το κανάλι μου και ότι εκκρεμεί μια συζήτηση, δεν θα μπορούσα να πω τίποτα στον αέρα ποτέ».

Τέλος, στην ερώτηση αν έκανε φάουλ για τα όσα έχει πει για τον Γιώργο Λιάγκα αυτό το διάστημα ενώ βρίσκεται στην… απέναντι εκπομπή, απάντησε:

«Δεν θα πω δημό��ια αν είμαι κάπου φάουλ όσον αφορά αυτά που έχω πει για τον Γιώργο Λιάγκα. Ο,τι έχω να πω θα το πω στον Μάρκο, γιατί αυτό αφορά εμένα και τον Μάρκο. Δεν θέλουμε να κάνουμε λαϊκό δικαστήριο. Ο,τι θέλω να πω, έχω μάθει να το λέω κατ΄ ιδίαν!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top