«Kuzey Guney»: ανατροπές από τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία!

Οι σημερινές εξελίξεις στη σειρά του Star

«Kuzey Guney»: ανατροπές από τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία!

​Δύο «μάχες» και νέα στοιχεία για το φόνο του Φερχάτ θα απασχολήσουν το σημερινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Kuzey Guney», που μεταδίδεται κ��θημερινά, στις 08:00, από το Star!

Το σχέδιο που κατέστρωσαν η Εμπρού και ο Μπαρίς πρέπει να εφαρμοστεί πριν βγει η εταιρία στο χρηματιστήριο. Μετά την κουβέντα που είχε με τον Κουζέι, η Τζεμρέ προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή. Όμως, ούτε η δύναμη που απέκτησε, ούτε οι προοπτικές που της ανοίγονται, αρκούν για να την κάνουν ευτυχισμένη. Η Ζεϊνέπ, πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες, βρίσκει τρόπο να πλησιάσει τον Κουζέι. Διοργανώνει τα γενέθλια του Κουζέι και χρησιμοποιεί αυτή την ευκαιρία για να εκνευρίσει την Τζεμρέ. Ο Μπουράκ Τσαταλτζί καταφέρνει να στρέψει την προσοχή όλων πάνω του και να προκαλέσει με τη συμπεριφορά του. Όμως, το φιτίλι που άναψε ο Μπουράκ, θα κάψει με απρόσμενο τρόπο και τον ίδιο. Τα κακά νέα που φέρνει η νέα μέρα, θα σηματοδοτήσουν την αρχή νέων γεγονότων!

Στη συνέχεια, ενώ ο Μπουράκ Τσατάλτζαλι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά το ατύχημα που είχε, τα στοιχεία που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του τον καθιστούν ύποπτο για τον φόνο του Φερχάτ! Οι ανακρίσεις για την υπόθεση συνεχίζονται και παίρνουν καινούργια διάσταση. Ο αστυνόμος Σερέφ αρχίζει ξανά να ασχολείται με την υπόθεση που στάθηκε αφορμή να παραιτηθεί από την αστυνομία. Τα ερωτήματα του Σερέφ τον οδηγούν μέχρι την έπαυλη των Σινανέρ και η επίσκεψή του προκαλεί αναστάτωση. Η Μπανού πλέον είναι βέβαιη ότι η μητέρα της και ο αδελφός της της κρύβουν κάτι. Εν τω μεταξύ, η Βενούς μαθαίνει για το ατύχημα και απευθύνεται στον Κουζέι…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top