Ο Κουζέι ετοιμάζεται για μια νέα ζωή – μάθε τι θα του συμβεί!

Οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο του «Kuzey Guney» του Star

Ο Κουζέι ετοιμάζεται για μια νέα ζωή – μάθε τι θα του συμβεί!

Με τον Κουζέι να ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή, αλλά κάτι να ανατρέπει τελικά τα σχέδιά του, θα καθηλώσει τους τηλεθεατές το σημερινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Kuzey Guney», που μεταδίδεται καθημερινά από το Star, στις 08:00.

Ο Σαμί έχει αντιληφθεί ότι ο Κουζέι υποφέρει εξαιτίας των αισθημάτων, που τρέφει για την Τζεμρέ και του προτείνει μια λύση για να τον βοηθήσει. Ο Κουζέι πρέπει να φύγει το συντομότερο από την Πόλη, αλλά με το πρόσχημα την κατάσταση της υγείας του πατέρα του καθώς και του φόρτου εργασίας, αρχικά αρνείται την πρόταση αυτή. Μια νέα ρήξη στις σχέσεις του με τον Γκιουνέι, όμως, τον αναγκάζει να αναθεωρήσει την απόφαση του. Είναι σίγουρος πλέον πως η λύση γι’ αυτόν είναι να φύγει οριστικά από την Πόλη. Το διάστημα που ο Κουζέι ασχολείται με τις ετοιμασίες της αναχώρησης του, η Τζεμρέ βρίσκεται στο Παρίσι με το σύζυγό της. Η Τζεμρέ επιστρέφοντας στην Πόλη μαθαίνει από τη Ντεμέτ ότι ο Κουζέι πρόκειται να φύγει την επόμενη μέρα οριστικά από την Πόλη. Ο Μπαρίς δεν της επιτρέπει να τον συναντήσει. Ο Κουζέι δεν γνωρίζει ότι η Τζεμρέ έχει επιστρέψει από το γαμήλιο ταξίδι. Το τελευταίο βράδυ του στην Πόλη, ο Κουζέι το περνάει με τον πατέρα του και το κλίμα είναι συναισθηματικά φορτισμένο. Την επόμενη μέρα φεύγει, αλλά η καρδιά και οι σκέψεις του έχουν μείνει πίσω, στην Τζεμρέ!

Στη συνέχεια, με τη βαλίτσα στο χέρι, ο Κουζέι είναι έτοιμος να φύγει και να ξεκινήσει μια νέα ζωή, όταν τον σταματάει η Γκιουλτέν. Παρόλο που δεν θέλει να παρεμβαίνει στη ζωή του, θεωρεί πως μόνο αυτός μπορεί να βάλει τέλος στη δυστυχία της Τζεμρέ. Η Γκιουλτέν παραδέχεται ότι η ίδια στάθηκε εμπόδιο στη σχέση του με την Τζεμρέ και ζητάει συγγνώμη για το λάθος της. Ο Κουζέι είναι και πάλι αναγκασμένος να κάνει μια δύσκολη επιλογή. Ο Μπαρίς δείχνει ανοιχτά στην Τζεμρέ πόσο μακριά μπορεί να φτάσει με σκοπό να την εκφοβίσει. Ακόμα και για να μπορέσει ο Κουζέι να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή μακριά από τη Τζεμρέ, η Τζεμρέ πρέπει να υπακούσει στους κανόνες του Μπαρίς…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top