Ο Κουζέι αποχαιρετά την αγαπημένη του και πάει στον εχθρό του!

Τι θα γίνει σήμερα στο «Kuzey Guney» του Star- Πρώτη ανάρτηση: 14/05/2015 00:06

Ο Κουζέι αποχαιρετά την αγαπημένη του και πάει στον εχθρό του!

​Η ώρα της εκδίκησης πλησιάζει: ο Κουζέι αποχαιρετά την γυναίκα που αγαπά και πηγαίνει να βρει τον εχθρό του, στο σημερινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Kuzey Guney», που μεταδίδει καθημερινά, στις 08:00, το Star!

Ο Κουζέι σκέφτεται πως ο Αλί ήταν ο αδελφός του. Τώρα έγινε ο ήρωας του. Μετά από μήνες, ο Κουζέι βρίσκει τα ίχνη του Φερχάτ. Μαθαίνει ότι βρίσκεται στη Γεωργία. Είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση, δίχως να νοιάζεται για το τίμημα, που πιθανόν θα πρέπει να πληρώσει. Πριν φύγει για να συναντήσει τον εχθρό του, αποχαιρετά τη γυναίκα που αγαπάει!

Η Τζεμρέ ξέρει ότι ο Κουζέι πλέον θα της εξομολογηθεί τον έρωτά του «πηγαίνοντας προς το θάνατο» και καταλαβαίνει ότι ο Κουζέι φτάνει στο τέλος ενός επικίνδυνου δρόμου. Μέσα στην απελπισία της να βρει τον Κουζέι, �� Τζεμρέ θα ζητήσει βοήθεια από τον Γκιουνέι. Ο Σαμί περιμένει με αγωνία να μάθει νέα από το γιο του και ο Γκιουνέι ταράζεται από τα υπονοούμενα για τον κρυφό δεσμό του Κουζέι με την Τζεμρέ. Ο Γκιουνέι συνειδητοποιεί με πόνο ότι χάνει και παθιάζεται. Από την άλλη πλευρά, η Ζεϊνέπ σκέφτεται ότι η Τζεμρέ την χρησιμοποιεί για να κερδίσει τον Κουζέι και εξοργίζεται…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top