Εργαζόμενοι της ΕΡΤ έδιωξαν τον μετεωρολόγο της ΝΕΡΙΤ Γ. Καλλιάνο- Τι λέει ο ίδιος

Μίλησε στην εκπομπή "Μία" για το περιστατικό

Εργαζόμενοι της ΕΡΤ έδιωξαν τον μετεωρολόγο της ΝΕΡΙΤ Γ. Καλλιάνο- Τι λέει ο ίδιος

Την πόρτα εξόδου από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έδειξαν στον μετεωρολόγο της ΝΕΡΙΤ Γιάννη Καλλιάνο τα μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ το μεσημέρι της Δευτέρας μετά την είσοδό τους στο κτίριο, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.

Ο μετεωρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Μία» για το πρωτοφανές περιστατικό.

«Είναι πολλές φορές και φυσιολογικό να υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις, μικροαντιδράσεις τέτοιες. Εγώ νομίζω πως θα κυριαρχήσει η αγάπη. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να μπορέσει να λειτουργήσει αυτό το “μαγαζί” με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, όπως παλιά, και θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για μια ΕΡΤ η οποία αξίζει να είναι στην κορυφή της τηλεθέασης και γενικά της σκέψης όλων των ανθρώπων, όχι μόνο εντός της χώρ��ς αλλά και εκτός. Δεν έχω κάτι με κανέναν και προφανώς δεν έχει κάτι κανείς μαζί μου, όλοι έχουμε δουλέψει για αυτό το μαγαζί και από κει και πέρα νομίζω ότι όλοι πρέπει να είμαστε αγαπημένοι και ενωμένοι. Αυτό τουλάχιστον θέλω εγώ από την πλευρά μου και αυτό νομίζω ότι θα κυριαρχήσει και στο τέλος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι το …εμφυλιοπολεμικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί κλιμακώνεται τις τελευταίες ημέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top