Ο εκνευρισμός της Βανδή στο press junket του «The Voice 2» με αφορμή την Πατρίτσια Άμπραχαμς

ΔΕΙΤΕ γιατί έγινε έξαλλη η coach

Ο εκνευρισμός της Βανδή στο press junket του «The Voice 2» με αφορμή την Πατρίτσια Άμπραχαμς

Στο Χίλτον πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα, όπως σας γράψαμε από το star.gr, το press junket για το “Voice 2”, με την συνέντευξη τύπου των κριτών (σε αντίθεση με πέρυσι) να γίνεται παρουσία όλων των παικτών που θα διαγωνιστούν στα lives, και από τις τέσσερις ομάδες των coaches.

Ωστόσο το φετινό press junket εκτός από… πολυκοσμία, είχε πολλά απρόοπτα με τις εντάσεις να… περισσεύουν.

Αρχικά είχαμε τον εκνευρισμό της Δέσποινας Βανδή, όταν δέχτηκε ερώτηση για την Πατρίτσια Άμπραχαμς στην οποία θυμίζουμε πως είχε αναφέρει κατά την διάρκεια των battles πως φέρθηκε αντιεπαγγελματικά απέναντι στην Angel Καρατσάμη:

Δεν το ξεκαθάρισα; Θα αναπαράγουμε την ίδια ιστορία;” είπε σε πολύ έντονο ύφος (στο οποίο δεν την έχουμε συνηθίσει) η τραγουδίστρια, ενώ τριγύρω στην αίθουσα ακούγονταν επιφωνήματα έκπληξης.

Πριν προλάβει να πει δεύτερη κουβέντα, ρόλο υπεράσπισης ανέλαβε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος πετάχτηκε και είπε: “H συγκεκριμένη κοπέλα είναι εδώ και συμμετέχει. Είναι άκομψο! Μακάρι να κερδίσει κάτι, ακόμα και το Voice. Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό!”

Έχοντας “μαλακώσει” λιγάκι μετά τον εκνευρισμό της, η Δέσποινα Βανδή προσπάθησε να εξηγήσει πως στους παίκτες της ομάδας της δίνει συγκεκριμένους ρόλους προσπαθώντας να μην αδικήσει… κανέναν, με τον Αντώνη Ρέμο να πετιέται πάλι και να της λέει: “Πήρες την απόφαση σου ξεκάθαρα!”

Τότε ήταν που ο Γιώργος Λιάγκας ανέλαβε ρόλο…”πυροσβέστη” λέγοντας πως “πολλά συμβαίνουν και στο πρωινό”, αναφερόμενος τόσο στη συνέντευξη που είχε δώσει εκεί η Πατρίτσια Άμπραχαμς λέγοντας πως ΚΑΙ η Angel την είχε πετάξει από τα μέτρα, όσο και στην συνέντευξη που είχε δώσει στη συνέχεια η Angel Καρατσάμη λέγοντας πως δεν μπορεί να κάνει ψυχογράφημα στην Πατρίτσια.

Μετά από αυτό, η κουβέντα γύρισε στην… πλάκα και σταμάτησε εκεί όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Βεργιώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H παίκτρια στην οποία «την είπε» η Βανδή απαντά:Δε κρίνομαι για τον χαρακτήρα και τις αξίες μου

Η Πατρίτσια Άμπραχαμς «τα χώνει» στην Βανδή και στην συμπαίκτρια της

Η Angel Καρατσάμη απαντά στη Πατρίτσια που υποστήριξε ότι κι εκείνη την πέταξε από τα μέτρα!



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top