Εγκλωβισμένη από τον σεισμό στο Νεπάλ η αδερφή γνωστής παρουσιάστριας!

Ξέσπασε σε κλάματα, ενώ μιλούσαν σε απευθείας σύνδεση

Εγκλωβισμένη από τον σεισμό στο Νεπάλ η αδερφή γνωστής παρουσιάστριας!

​Ώρες αγωνίας ζει η Αμάντα Χόλντεν καθώς η αδερφή της είναι εγκλωβισμένη μετά τον φονικό σεισμό στο Νεπάλ! Μάλιστα, η παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα, την ώρα που μιλούσε μαζί της, κατά την διάρκεια της εκπομπής.

«Είχαμε ακόμα έναν δυνατό μετασεισμό σήμερα το πρωί… Έχουμε φτάσει στα όριά μας, δεν έχουμε άλλη αντοχή», είπε η Ντέμπι μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «This Morning» την Πέμπτη και η αδερφή της δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Μάλιστα, η Ντέμπι -που μένει μόνιμα στην Ταϊλάνδη και εργάζεται ως εκπαιδεύτρια καταδύσεων- απέφυγε τα χειρότερα, αφού δεν εγκλωβίστηκε σε χιονοστιβάδα όπως άλλοι ορειβάτες στο Έβερεστ λόγω του ότι επέστρεψε στο καταφύγιο πάσχοντας από οξεία νόσο των ορέων (σ.σ. προκαλείται στους αναβάτες από την απότομη μετάβαση από μικρό σε μεγάλο υψόμετρο).

«Ευτυχώς, η περιοχή στην οποία βρισκόμαστε δεν έχει επηρεαστεί πολύ από τον σεισμό», ήταν τα τελευταία λόγια της εγκλωβισμένης, πριν η κακή τηλεφωνική σύνδεση κοπεί

Το μόνο που κατάφερε να πει η παρουσιάστρια πριν κλείσει το τηλέφωνο ήταν «σ’ αγαπώ!», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είχε προσπαθήσει ξανά να μιλήσει με την αδερφή της, χωρίς, όμως να τα καταφέρει.

Δείτε στο βίντεο το περιστατικό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top