Το twitter τιμωρεί όσους είδαν τα επεισόδια του «Game of thrones»

«Να σέβονται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας» ανέφερε το Periscope

​Δυσάρεστα είναι τα νέα για όσους πρόλαβαν να δούνε στο διαδίκτυο τα πρώτα επεισόδια του «Game of Thrones» που όπως σας είχαμε ενημερώσει διέρρευσαν στο διαδίκτυο λίγο πριν την πρεμιέρα δημιουργώντας αναστάτωση στους συντελεστές.

Το twitter αποφάσισε να τιμωρήσει όχι μόνο όσους τα διέρρευσαν(οι συντελεστές της παραγωγής ισχυρίζονται πως τα έστειλαν μόνο στους κριτικούς των σειρών), αλλά και όσους δεν συγκράτησαν την περιέργειά τους και τα είδαν.

«Όποιος παραβίασε τους όρους χρήσης της υπηρεσίας θα απαγορευθεί προσωρινά ή μόνιμα» ανακοίνωσε το Periscope του twitter κάτι που σημαίνει πως η τιμωρία των χρηστών μπορεί να είναι από μία απλή προειδοποίηση μέχρι μια μόνιμη απαγόρευση, ανάλογα με τη φύση της παραβίασης.

Στόχος του Periscope είναι να κάνει τους χρήστες να σέβονται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των άλλων, γι’ αυτό τους απειλεί ακόμα και με μπλοκάρισμα του λογαριασμού τους στο twitter αν δεν συνετιστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top