Αμηχανία FULL στη πρώτη τηλεοπτική συνάντηση Συνατσάκη-Στρατή μετά τον χωρισμό-VIDEO

Φοβερή ατάκα Ματιάμπα προς Συνατσάκη: «Πεθαίνω για το βλέμμα σου όταν μιλάει ο Μύρωνας»

Αμηχανία FULL στη πρώτη τηλεοπτική συνάντηση Συνατσάκη-Στρατή μετά τον χωρισμό-VIDEO

​Την πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση μετά τον χωρισμό είχαν Μαίρη Συνατσάκη και Μύρωνας Στρατής.

Το ζευγάρι συναντήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» και, όπως θα δείτε στο video, από την αρχή μέχρι το τέλος της συζήτησης η αμηχανία ήταν full. Πιο full δεν γίνεται!

Το καλύτερο όλων όμως, ήταν η φοβερή ατάκα του Ησαϊα Ματιάμπα στην Μαίρη Συνατσάκη: «Πεθαίνω για το βλέμμα της Μαίρης όταν μιλάει ο Μύρωνας!» είπε on air, με την παρουσιάστρια να κοκκινίζει και να του απαντά:

vlcsnap-2015-04-14-13h08m57s124.jpg

«Ησαΐα; Εγώ μίλησα με τους δικούς μου και τα είχαμε πει, τα είχαμε φροντίσει! Εσύ τι έχεις έρθει τώρα εδώ πέρα;»

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας, που δεν άντεξε, τους ρώτησε «έχετε ξαναβρεθεί ποτέ από την μέρα που χωρίσατε;» με την Συνατσάκη να απαντά «έχουμε βρεθεί. Δεν το κρατήσαμε για τις κάμερες» και τον παρουσιαστή να ξεκαθαρίζει πως:

vlcsnap-2015-04-14-13h09m02s169.jpg

«Ρώτησα και τον Μύρωνα αν υπάρχει θέμα και την Μαίρη, επειδή είναι βασικό μέρος της εκπομπής και είπατε και οι δυο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί μιλάμε!»

vlcsnap-2015-04-14-13h09m38s14.jpg

Στο «χορό» μπήκε μετά και η Φαίη Σκορδά, η οποία πείραξε την Μαίρη λέγοντας: «Όλως τυχαίως φόρεσε νυφικό, αυτό δεν το είχαμε προγραμματίσει!»

vlcsnap-2015-04-14-13h09m27s163.jpg

Με τ�� που τελείωσε πάντως η συνέντευξη και όλοι σηκώθηκαν όρθιοι, η Συνατσάκη έβγαλε όλη της την ένταση, αφού η κάμερα την τσάκωσε να πιάνει το μέτωπο της και στη συνέχεια να κάνει αέρα έχοντας κοκκινίσει ολόκληρη! (αυτό θα το δείτε στο τέλος του video).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top