Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά για τα τρυφερά ενσταντανέ με τον Ουγγαρέζο

«Κρατάς στα χέρια σου τον έρωτά μου» είπε η παρουσιάστρια

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά για τα τρυφερά ενσταντανέ με τον Ουγγαρέζο

​Την απάντησή της για το αν τελικά είναι ζευγάρι με το Δημήτρη Ουγγαρέζο έδ��σε η Μαίρη Συνατσάκη!

Όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα του «Πρωινού» τη ρώτησε για τις φωτογραφίες μεταξύ εκείνης και του Δημήτρη Ουγγαρέζου, στις οποίες, όπως σας ενημερώσαμε, έδειχναν να είναι κάτι περισσότερο από φίλοι.

«Κρατάς στα χέρια σου τον έρωτά μου» είπε χιουμοριστικά η Μαίρη Συνατσάκη για το Δημήτρη Ουγγαρέζο και συνέχισε: «εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ακουμπάω τους ανθρώπους με τους οποίους νιώθω οικειότητα. Εμείς έχουμε μία οικειότητα που το επιτρέπει πολύ αυτό. Δε με πήρε όμως ένας άνθρωπος τηλέφωνο να με ρωτήσει αν ισχύει. Εγώ δεν τις είδα τις φωτογραφίες μας και τόσο έντονες επειδή έχω συνηθίσει να είμαι έτσι με τους ανθρώπους» δήλωσε η παρουσιάστρια με το Γιώργο Λιάγκα να λέει πως οι φωτογραφίες έκρυβαν μία τρυφερότητα!

«Εγώ ξέρω πως δεν τα έχετε και πως είστε φίλοι αλλά όταν ένας άντρας ακουμπάει μία γυναίκα με τόση τρυφερότητα... Δεν σας έχει βγει ποτέ κάτι ερωτικό; Εγώ ξέρω πως ο Δημήτρης είναι σαν εμένα και δεν του αρέσει να τον ακουμπάνε άνθρωποι» τόνισε ο παρουσιαστής.

Η Μαίρη πάντως πέρασε και σε περαιτέρω διευκρινήσεις για τα όσα γράφτηκαν.

«Πήγα μόνη μου στο μαγαζί για να πιάσω το τραπέζι. Μετά από ένα τέταρτο ήρθε η Ράνια Θρασκιά και μετά από ένα τριαντάλεπτο ο Σπύρος. Ο Δημήτρης ήρθε μετά από τρία τέταρτα. Όχι μόνο πήγα μόνη μου αλλά και έφυγα» ξεκαθάρισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top