Ο Κουζέι θέλει να χωρίσει και η Ζεϊνέπ τον συναντά!

Τι θ�� γίνει στο σημερινό διπλό επεισόδιο του «Kuzey Guney», στις 08:00, στο Star-Πρώτη ανάρτηση: 01/04/2015 00:29

​Τα αισθηματικά του Κουζέι θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο στο σημερινό, διπλό, επεισόδιο της σειράς του Star «Κuzey Guney», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 08:00.

Ο Κουζέι θέλει να χωρίσει από τη Σιμάι. Η Σιμάι γίνεται μάρτυρας της επαναπροσέγγισης μεταξύ του Κουζέι και της Ζεϊνέπ και βάζει μπρος καινούργια σχέδια. Ενώ στην αρχή προτιμάει να σιωπήσει, στην πραγματικότητα είναι αποφασισμένη να πάρει την εκδίκησή της. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να κρατήσει απόσταση από τον Κουζέι, που είναι παντρεμένος, αλλά ο Κουζέι δεν ξέρει πώς να εκφράσει τα συναισθήματά του προς αυτήν. Το γεγονός ότι όσο πάει η Ζεϊνέπ και ο Κουζέι έρχονται όλο και πιο κοντά, πληγώνει κρυφά την Τζεμρέ. Και οι συνθήκες φέρνουν την Τζεμρέ, όσο κι αν δεν το θέλει, σε σημαντικό σημείο σ’αυτή τη σχέση. Στο μεταξύ, ξεσπάει πόλεμος μεταξύ της Χαντάν και της Σιμάι και η Σιμάι επιτίθεται όλο και πιο βίαια στη Χαντάν. Η ένταση στην οικογένεια Τεκίνογλου φτάνει σ’ένα σημείο που δεν έχει γυρισμό. Το πάρτι της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι του Αλί ξεκινάει ήσυχα, αλλά κατά τη διάρκεια της νύχτας θα προκύψουν διάφορες εκπλήξεις!

Στη συνέχεια, η Ζεϊνέπ έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κουζέι για πρώτη φορά μετά τη βραδιά στον όμιλο Σινανέρ. Όμως αυτή τη φορά η Σιμάι είναι παρούσα με την ιδιότητα της συζύγου του Κουζέι και δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα διαφυγής. Ο Κουζέι προσπαθεί να μιλήσει στη Ζεϊνεπ μπροστά στα μάτια της Τζεμρέ. Η δε Σιμάι βρίσκει τρόπο να υπενθυμίζει την παρουσία της με κάθε ευκαιρία. Η Σιμάι καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί με τίποτα να προσεγγίσει τον Κουζέι. Εκμεταλ��ευόμενη τη μεγάλη γκάφα του Γκιουνέι, έρχεται αντιμέτωπη με τον Κουζέι. Ο Κουζέι, μην αντέχοντας αυτή την ένταση, λέει στη Σιμάι ότι θέλει να χωρίσουν. Ο Κουζέι είναι κοντά στο να σπάσει τις αλυσίδες που τον δένουν. Ενώ ο Κουζέι κάνει όνειρα για ένα νέο ξεκίνημα με τη Ζεϊνέπ, η Σιμάι αποφασίζει να παίξει το τελευταίο της ατού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top