Ξέσπασαν on air για τον Βαγγέλη Παπαδάκης, Σεφερλής, Λιάγκας!

Πώς σχολίασαν τον θάνατο του 20χρονου παλικαριού

Ξέσπασαν on air για τον Βαγγέλη Παπαδάκης, Σεφερλής, Λιάγκας!

Με λόγια θλίψης και οργής σχολίασαν οι παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ξεσπώντας για την τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή, αλλά και κάποια υβριστικά σχόλια στο Ίντερνετ, για τα οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, παρενέβη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Αυτό το παιδί που μαρτύρησε να πάρει η ευχή να πάρει! Όπου υπάρχει ελληνισμός θρηνεί για την απώλεια αυτού του παιδιού. Αυτό το παιδί που ίσως θα πρέπει να είναι η αρχή για να χτυπηθεί το bullying. Ο εκφοβισμός από παιδί σε παιδί, από άνθρωπο σε άνθρωπο. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το μαρτύριο που μπορεί να ζήσει ένα παιδί, όταν κάποιοι το καταπιέζουν καθημερινά και βγάζουν όλα τα ένστικτά τους τα άσχημα, τα οποία μπορεί να κουβ��λάνε και από το σπίτι τους. Αυτό το παλικάρι είχε τραβήξει τα πάνδεινα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. Μάλιστα, ξέσπασε για κάποια υβριστικά σχόλια στο Ίντερνετ, αναφέροντας: «κάποιοι στο Διαδίκτυο, μετά το θάνατό του έκαναν bullying! Δηλαδή έκαναν τον μεταθανάτιο εκφοβισμό με φοβερούς χαρακτηρισμούς γι' αυτό το παιδί»!

Σε βαρύ κλίμα άρχισε την εκπομπή του ο Μάρκος Σεφερλής, κάνοντας πρώτο θέμα τις συγκλονιστικές εξελίξεις. Ο Μάρκος δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του και, αφού προβλήθηκε ένα σχετικό βίντεο, «έπεσε» σιωπή, με τον ηθοποιό να ξεσπά στη συνέχεια. «Έγραψαν στο Ίντερνετ μηνύματα υβριστικά. Είναι απίστευτο σε τι μεγάλο βαθμό μπορεί να φτάσει η βλακεία! Είναι ανεγκέφαλοι κάποιοι άνθρωποι!».

«Είναι δολοφονία ή δολοφονία!», είπε η Μαίρη Συνατσάκη, τονίζοντας ότι ακόμα κι αν ο 20χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, κάποιοι τον οδήγησαν εκεί με τα βασανιστήρια στα οποία τον υπέβαλαν. «Είναι τραγικό το θέμα! Αυτοί οι πέντε είναι έξω και πολύ δύσκολα θα μπουν μέσα! Το ότι του ασκούσαν ψυχολογική βία δεν νομίζω ότι διώκεται… Οι άλλοι του όπλισαν το χέρι, όταν δεν μπορούσε να ζήσει άλλο με την ψυχολογική πίεση», σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι παρουσιαστές για τον Βαγγέλη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top