Παραιτήθηκε δημοσιογράφος λόγω… Έμπολα!

«Έσπασε» την καραντίνα, ενώ εικονολήπτης είχε προσβληθεί από τον ιό

Παραιτήθηκε δημοσιογράφος λόγω… Έμπολα!

​Την παραίτησή της από το NBC ανακοίνωσε η αρμόδια για τα ιατρικά θέματα του καναλιού, δρ. Νάνσι Σνάιντερμαν, έξι μήνες αφότου προκάλεσε σκάνδαλο παραβιάζοντας την καραντίνα στην οποία είχε τεθεί επειδή εικονολήπτης νόσησε από τον ιό Έμπολα.

Σε ανακοίνωσή της, η Σνάιντερμαν αναφέρει πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Ιατρική και, μάλιστα, της έχουν προτείνει να διδάξει σε πανεπιστήμιο, ωστόσο, δεν κρύβει πως η υπόθεση με τον Έμπολα διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή της να παραιτηθεί.

Η 62χρονη ανταποκρίτρια προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η 5μελής δημοσιογραφική ομάδα του NBC κλήθηκε να επιστρέψει στις ΗΠΑ, καθώς ένα από τα μέλη της, ένας 33χρονος εικονολήπτης, προσβλήθηκε από τον φονικό ιό.

Ο εικονολήπτης νοσηλεύτηκε και έγινε καλά, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, μεταξύ των οποίων και η Σνάιντερμαν, μπήκαν σε καραντίνα για 21 ημέρες. Ωστόσο, «έσπασαν» την απαγόρευση και, μάλιστα, απαθανατίστηκαν σε εστιατόριο του Νιού Τζέρσεϊ, εξοργίζοντας τους ιθύνοντες του σταθμού, αλλά και την κοινή γνώμη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top